Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mile sympatická veselá poloamatérská podívaná. Robert Englund je se svým sprejem proti děfkám přímo k pomilování, vysloužilá ruská "balerína" s roztomilým akcentem jakbysmet a Jenna s kámoškama kupodivu hrají nad očekávání slušně (jen u tý tyče se mohly snažit trochu víc, holky plesnivý). Spousta povedeného gore a vtipných hlášek ("You see this? What colour is that?" - "Cappuccino?" - "Right, meaning you're cleaning this entire mess up!" ... :´) ) a celková hrubá nekorektnost téhle párty úchylárny dělají ze Zombie Strippers adepta na status kultovní pyčovinky. V dnešní době určitě potleskuhodné, jen víc takových! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Sex je náš... dělá dobře mně i v hrobě. Posnídáš... moje koule, chutnaj tobě. Golfový míček letí, vystřelen pochvou! A chlapi nadržení, čumí, řvou a blbnou." Sice čumí jen na prachsprosté silikony, navíc nemrtvé, zatímco já, kluk z vesnice, raději popásám kozy živé a přírodní, ale nešť. Kolem tyče bylo natolik veselo, že i já jsem se rozparádil a hryzavým kikinám strkal za tanga jednu bankovku za druhou. Čímž jsem polechtal jejich nemrtvé ego a potěšil je, navíc se z toho málem udělal i jejich šéf, v radostné extázi tančící hrabivec (Robert Englund). Závěrem bych chtěl vyslovit poděkování členům vědeckého týmu, kvůli jejichž neschopnosti došlo k úniku viru z laboratoře, což umožnilo vznik téhle nařachané zábavy pro smečku nadržených samců. Mě nevyjímaje. Samozřejmě že oba, já i film, zasluhujeme to nejhlubší opovržení. ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Dejte mi pokoj, jdu dělat striptýz!. Kozy. Striptýzová tyč. Kozy. Zombie. Kozy. Kozy. Co na tom, že by mohla Jenna Jameson kojit vodníky z mostu, když tenhle film neustále opakuje stodvaapadesátkrát omletou zápletku. Záchraným bodem je právě ta účast významného striptýzového klubu ve kterém tančí jak kuličky z polystyrenu pod kobercem tak ...Jenna. Co film ale totálně pohřbilo a hlavně neskutečně ztrapnilo je účast Roberta Englunda, který nejen-že si tady hraje na sexuálního Williho Wonku (s tím sprejem si koledoval), ale především jeho postava akorát překážela a ve finále jsem se modlil ať už to konečně koupí. Nic proti Béčkům, ty já rád, ale prostě tahle variace na Grindhouse se totálně nepovedla. 40% a větu, že je to s odřenejma kozama raději vynechám, ve filmu si jich užijete ještě dost! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Amaterčina ako vyšitá. Scénar a dialógy boli totálne vadne, príbeh tiež za veľa nestál. No, ale komédia je to kúzelná, srandičky kam sa pozrieš, len neviem, či pri všetkých, to malo vyzerať ako sranda, alebo sa to malo brať ako vážne. Námet je absurdní, chovanie postáv veľmi tupé, ale masky boli veľmi slušné a zábavnosť tohoto snímku ma prekvapila, lebo zo začiatku to tak nevyzeralo. Lebo scéna zombie striptérka si dá do frndy pingpongové loptičky a začne s nimi strieľať po inej striptérke, tak tam som sa nasmial. Gore efekty tiež neboli na zahodenie a tak na 3* ma presvedčil. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zombie Strippers nemá absolutně žádné hranice a to myslim doslova!!!! To co se zde odehrává je vážně neskutečně šílený. Jen kroutíte hlavou a žasnete jak něco takového vůbec mohlo vzniknout. Přesto všechno to nejspíš dokoukáte do konce, takže něco blíže nespecifikovatelného to v sobě má. Mě osobně se líbila Jennifer Holland, ta tvoří velkou část hvězdičky, ikdyž její role byla absolutně tupá. Přál bych jí konečně nějaký lepší snímek. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)
  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)
  • Vyhazovač v klubu je přítel protagonistky Jenny Jameson Tito Ortiz, legenda zápasů v kleci. (facojurka)

Reklama

Reklama