Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

Nawri 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé ovečky, stačí 5minut a dokonale vás to uklidní. To miminečko je k sežrání, ale největší profík je vyžraná ovce. Ten borec je typickej anglán, z těch kotlet nemůžu :D, možná by mohl být líp vykreslený(vyplastelínovaný) pes, ale co už, 5 béé, teda hvězd jak vyšitých. Jo a zapomněl bych na ty prasata, gangsteři jak sviňa :)) ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

100% beeeeeee °°b Jelikož jsem viděl jen 1. serii, tj. prvních 20 dílů, mohu o nich krátce poreferovat. //// 1.díl Off.the.baa! - ovce hrají fotbal s hlávkou zelí, klidný průběh narušují prasata, která na hlávku dostala chuť //// 2. Bathtime - nadchází čas koupele, jenže došla teplá voda //// 3. Shape.up.with.Shaun - jedna ovečka nám moc přibrala a Shaun jí musí dostat zpátky do formy //// 4. Timmy.in.a.tizzy - boj o hračku pro malou ovečku //// 5. Scrumping - boj o jablka Ovce vs. Prasátka //// 6. Still.life - umělecké ovce nám něco namalují //// 7. Mower.mouth - nenažraný kozel //// 8. Take.away - ovce kupují pizzu //// 9. The bull - Shaun jako toreador //// 10. Saturday.night.Shaun - ovčí diskotéka ve stodole //// 11. The kite - přiletěl drak //// 12. Little.sheep.of.horrors - hororový díl //// 13. Buzz.off.bees - zabijácké včely útočí //// 14. Fleeced - je čas stříhat vlnu! //// 15. Shaun.shoots.the.sheep - Shaun fotografem //// 16. Big.top.Timmy - přijel cirkus a ztratila se nám jedna ovečka //// 17. Fetchin - farmář odjel a ovce nám zdivočely //// 18. Mountains.out.of.molehills - protivný krtek //// 19. Whos.the.mummy - Shaun matkou :) //// 20. Things.that.go.bump - noc plná hrůz ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ardmani prostě vědí jak na nás. Opět přicházejí ze spoustou originálních nápadů, inteligentního a trochu bláznivého humoru. Ale hlavně, plastelína opět nakopává zadek ostatní konkurenci, stejně jako Wallace a Gromit. Tahle ruční práce má totiž prostě svojí poetiku a kouzlo, kterému musí podlehnout snad každý. Pro děti v současnosti v televizi snad neběží nic lepšího. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Z němého ovčího života na anglickém venkově jsem viděl jen pár epizod a kdybych nevyrůstal s rostoucí láskou k typicky britské plastelínové animaci, tak bych pravděpodobně nad Ovečkou Shaun zcela zanevřel. Nedávno jsme ale doma zkusili druhý "celovečerák" a ten dokázal značně pobavit i čtyři dospělé lidi. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno