Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

Rajczatko 

všechny recenze uživatele

"Kapánek" pozměněný námět Wallace a Grommita mě nejdřív nutil přistupovat k seriálu se skepsí, protože jsem veliký fanda W&G, ale po asi pěti sekundách jednoho z dílů, který nám pustil náš fyzikář na gymnáziu v jedné z posledních hodin roku jsem si okamžitě seriál zamiloval :-) Je to nesmírně zábavné a milé, a i přes to že jedinou dabovanou částí je úvodní písnička, protože v žádném z dílů nepadne ani slovo, všechno nahrazuje bečení, štěkání a huhlání, je to rozhodně dílko, které zaujme naprosto jakýkoliv vzorek populace. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Absolutne genialni zalezitost. K dnesnimu dni ctyricet cca 7 minutovejch epizod a ani jedna neni slaba, samozrejme ne uplne vsechny jsou dokonaly, ale pod nadprumer nespadne zadna, v kazdym dile je nejaka zajimava zapletka a spousta vtipku na zasmani. Navic na plastelinu se desne prijemne kouka a sestava hlavnich hrdinu nema chybu. K tomu si pripoctete paradni, i kdyz misty zbytecne se opakujici hudbu a mame tu jeden z nejlepsich animovanejch serialu. ()

Reklama

Nonna 

všechny recenze uživatele

S tímhle báječným seriálem jsem se setkala prvně v Praze, na návštěvě u kamaráda Agnara, ,t.č. studenta FAMU z Islandu. Pouštěl si, tehdy nově vzniklou, Ovečku na internetu a prorocky tvrdil :"Tohle u vás v Čechách bude slavný tak za pět let a dobude to svět." Měl pravdu. Dnes už narazím na Ovečku v každém obchoďáku (baťůžky, plyšáci, polštáře, trička......), nicméně je to snad jediná filmová postavička, která mi svým vzezřením nepřijde kýčovitá, spíš naopak - okamžitě si vybavím její poťouchlé činy a těším se na dosud neviděné díly. Akční a vynalézavá Ovečka i její kamarádky a psí hlídač, jsou prostě k popukání, zvlášť, když společně zabojují, aby jim na nápadité lumpárny nepřišel jejich přitroublý a přisleplý majitel. Nádhera. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto sa Angličanom naozaj podarilo. Vtipný, zábavný, roztomilý, krásne animovaný seriál krátkych príbehov o chytrej, vynaliezavej "Ovečke Shaun". Tá žije, spoločne so svojimi družkami, na kľudnej, veselej farme, kde ich stráži ovčiarký pes Blitzer. Ten sa však zväčša pridá ku ich vylomeninám a všetko sa ešte viac vygraduje. Profesionalné plastelínové animácie, vychytané detaily, vtipný nadhľad a svieži humor zaujme aj dospelého diváka. **** ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • V tejto epizóde je použitá hudba z Rossiniho opery "Straka zlodejka". (lemonova)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)

Reklama

Reklama