Reklama

Reklama

Nutné k přežití

(pořad)
  • Česko Boj o přežití (více)
Trailer

Série(7) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Bývalý elitní voják Bear Grylls bude vaším průvodcem divočinou. Ukáže vám, jak přežít na těch nejvíce nehostinných místech naší planety. To všechno bez pořádné výbavy, jídla i pití. Půjde mu při tom o život... Zkušený dobrodruh a expert na přežití v divočině Bear Grylls cestuje po světě a na nejméně pohostinných místech naší planety se zas a znovu pouští do tuhého souboje člověka s nespoutanou přírodou. To, co by jiné spolehlivě zabilo, je pro něj příležitost vychutnat si natáčení napínavého televizního průvodce extrémního cestovatele. Bear Grylls sloužil ve speciálních jednotkách britské armády a má za sebou zvláštní výcvik přežití v nejtěžších podmínkách. V první várce epizod se mimo jiné ocitá uprostřed ničeho v kanadské části Skalnatých hor, na poušti Moab v Utahu, v nitru deštného pralesa na Kostarice, na ostrých hřebenech aljašských hor, na vyprahlých pláních Sierra Nevady nebo ve sluncem spalované africké savaně a vyzbrojen jen naprostými nezbytnosti k přežití si musí najít cestu zpátky do civilizace. (TV Prima)

(více)

Diskuze

SafkaGuru

SafkaGuru (hodnocení, recenze)

Na Discovery už pár dní vysílají spot inzerující nové série s Bearem. Ví o tom někdo něco?

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Na to jsem celkem zvedavej. Na Bearovych strankach jsem myslim videl par fotek.

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Dik. Ja zrovna na Beara zacal koukat tak nejak pravidelne (predtim jsem ho parkrat videl na Discovery) a fakt nad tim clovekem zasnu. Zrovna jsem si objednal jeho novou knizku, tak si o nem taky neco prectu. :)

LojZza

LojZza (hodnocení, recenze)

Ja uz z toho mam zmatek. Je s Bearem vic programu nebo jen jeden? Z tech nazvu uz mi jde hlava kolem. Born Survivor, Ultimate Survivor, Man Vs. Wild, Nutne k preziti, Boj o preziti.... Nechapu.
Akorat vim, ze ted ma novej porad se jmenem Worst Case Scenario.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

Sportovecs: a není jedno jak je to setříhaný ? z toho letadla tak jako tak vyskočí a dopadne, ale s tím kameramanem máš pravdu když sem videl dil ze zákulisí tak oni dělaj fakt to samý a ješte to točí nebo drží mikrofon :) ale zase sou jištený..

Sportovecs

Sportovecs (hodnocení, recenze)

Tak koukam na prvni dil a je to fake-vse nahrany.. Kameraman skocil taky z letadla,ale pri zaberech ze zeme je videt jen jedna postava. Rikal ze mu pilot kdekoliv rekne ze ma vyskocit..je nahoda ze dopadl primo u kamer? :D Pro me je vetsi hrdina nez on samotnej kameraman..chudak ,musi podstupovat co on,ale nikdo to neoceni :D

fantasmic

fantasmic (hodnocení, recenze)

mastereit: to by bol dlhy zoznam... myslim ze uz zjedol takmer vsetko co chodi, plave alebo sa plazi na tejto planete. Ked na Zem zautocia mimozemstania posleme na Beara Gryllsa. Umlati ich palicou alebo kamenom a potom si ich pri peknom zapade slnka opece nad ohnikom.

mastereit

mastereit (hodnocení, recenze)

Zdravím. Dalo by se někde zjistit a vypsat sem, co všechno už Bear ulovil a snědl? V zajímavostech jsou vypsané úrazy, tak myslím že tohle by bylo taky zajímavě

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Blezzer

Blezzer (hodnocení, recenze)

Obdivuji Beara nejen pro jeho odvahu a schopnosti, ale také pro neuvěřitelně silný žaludek.....

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jennifer.S

Jennifer.S (hodnocení, recenze)

Tak je ukázán pouze návod. Koho by bavilo dívat se na člověka jak sedí několik hodin v úkrytu, aby se zahřál.

lu1

lu1 (hodnocení, recenze)

Docela mě překvapilo, že je tento serál v žebříčku tak výborně hodnocen....já nevím, ale já mu to něžeru ani náhodou...brodí se v kose řekou, pak si rozdělá oheň a je spokojenej..... realita je jiná..tolik můj názor.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kein

Kein (hodnocení, recenze)

nechápu...Vodu si převaří, mrtvolku co si někde chytí tu sežere zaživa...řídit se jeho radama tak v divočině chcípnu na otravu jídlem...je to blbost, ale milá blbost - 3*

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

to je jasný že to není 100%real, spousta věci je nachystaná, aby mohl Bear to a to předvést, spoustu vorů, člunů, obydlí atd. Bear taky nestaví úplně sám, ale koho by bavilo koukat na díl kde se nic neděje a jak se 2 dni staví vor. Je to upravený do TV tak, aby se něco dělo a bylo to akční, ale to nic nemění na tom že Bear prostě umí....Ono to neni reality show, ale spíš návod jak na to....

Reklama

Reklama