Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ani propadák, ani skvost, ale mírně nadprůměrná teenagerská vyvražďovačka. Plusem je hlavně to, že místní omladina je poměrně snesitelná, dá se na ní koukat a smrt jsem ani jednomu z nich vysloveně nepřál. Originalitou film zrovna nehýří, vraždy jsou nenápadité, a když už to vypadá, že přecijenom nějaký mord originální bude, tak najednou pic a je po mordu. Za vidění stojí především konec (mimochodem neskutečně předvídatelný), jenž disponuje slušnou dávkou brutality, když už ničím jiným. Pochválil bych hudbu, díky níž snímek získal trochu té letní jižanské atmosféry, a kvůli které jsem se podíval i na kus závěrečných titulků. Možná bych se rozmýšlel i o čtyřech hvězdičkách, ale to jenom kdyby mě zdejší pointa nenapadla ještě předtím, než jsem si ten film vůbec pustil (a vůbec bych se nedivil, kdyby se tak stalo více hororovým fanouškům). Takže nakonec tak 55% - stejná liga jako třeba Prom Night (2008), jen o pár příček výše v tabulce. ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Jsem velice pobouřen, když tady čtu názory, že je Amber nudná, tuctová, průměrná lesba a autorům těchto výroků bych doporučoval napříště vyhledávat na torrentech výhradně filmy typu All the Boys Love the Boys. Jinak je tento takyhoror nesmírná píčovina, ve které dlouhé minuty skupina notorických paniců diskutuje o tom, jak se neohrabaně dostat slečně Lane do trenek, což je mi naprosto k smíchu. Zde mi nezbývá než jim jít příkladem, světácky nagelovat přehazovačku, ustrojit se do džínové bundy s nášivkou Katapult a použít osvědčenou balící techniku Člen nižšího managementu s týdnem dovolené navíc a stravenkami z padesáti procent hrazenými zaměstnavatelem. A zakončit příběh odhalením, že vrahem je sériový loudil, to je opravdu nápad za všechna hovna světa, pane scénáristo! ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Pokud se hodně nudíte, tak je to docela koukatelný teenagerský horrůrek. Sympatičtí herci, pěkné prostředí, dost mi tam ale chyběly brutální scény - film byl zřejmě jen do 12 let nevhodný. Trošku se to táhlo. Taky jsem moc nechápal, co všichni na Mandy viděli??? Když už chtěli, abychom si mysleli že MANDY je MISS PLANETY, měli vybrat hezčí holku a né průměrnou nezajímavou kačenu! No a konec byl dost trapný...... Suma sumárům : průměrný horror na jedno podívání ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

A vy jí budete milovat taky. Amber Heard je naprosto neuvěřitelná kočka. To všichni víme, ale představte si jí před sedmi lety. Jesus Fucking Christ. V tom filmu by klidně mohli souložit krysy a tlusté černošky, ale stejně by ste na to koukali. Je to klasickej příad hororu, kdy banda mladejch nesympatickejch lidí vyjede do divočiny do nějaký chaty (domu) a něco (někdo) je začne terorizovat. Film je průmer, nějaké té pointy se taky dočkáte, ale to hlavní je tady tentokrát opravdu ta Amber. Budete tu slintat a nepůjde tomu zabránit. Nueskutečná kočka to tentokrát vytáhla o jeden bod nahoru. ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou nepěkně dojel na přílišnou konzumaci teenage vyvražďovaček, jelikož jsem onen finální zvrat čekal od počátku filmu. Překvapení se tedy nekonalo. To by zas tak nevadilo, kdyby alespoň zabijákovy akce byly nějak nápadité. To, že ve většině případech použije brokovnici není pro slasher nijak zvlášť zajímavé a mě se v těchto chvílích zastesklo po Jasonově mačetě :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)

Reklama

Reklama