Reklama

Reklama

Všichni milují Mandy Lane

  • USA All the Boys Love Mandy Lane
Trailer

Obsahy(1)

Stredoškoláčka Mandy Lane (Amber Heard) sa cez jedno leto zmení z nepekného dievčaťa na krásku. Tým sa okamžite zvýši záujem o jej osobu u populárnych deciek zo školy, ktorí ju nakoniec pozvú na víkendovú párty na odľahlom ranči. Ako však zábava vrcholí, účastníci začnú za nejasných okolností miznúť. (ČSFD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher, jehož dominantou kupodivu není zadek hlavní hrdinky. Tou tentokrát považuju nejistou atmosféru odlehlého ranče uprostřed ničeho, kde se odehrává už víceméně klasická naháněčka. Žádná nápaditá hra na vraha se však nekoná, tu musí divák, co viděl už pár hororů, okamžitě odhadnout s téměř stoprocentní jistotou. Ale nebudu vrták, jelikož je zase fakt, že se na to kouká dobře. ()

Teardown odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce alles komplet sračka. Věřím, že někoho může pobavit, ale mě to tedy do nálady nestříklo ani kapičku. Ta odporná teenagerská havěť a jejich neskutečně debilní žvásty mě málem sestřelily z postele. Velice tomu pomohl přiteplenej českej dabing, za kterej by se mělo okamžitě zavírat. Vulgární bývám jen zřídka, ale tahle sračka v čele s Mandy LEJNOvou si nic jiného nezaslouží. Fuj! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně ovlivněn názorem Honzy Vojtíška jsem sledoval tenhle snímek, kde hraje onu Mandy Lane Amber Heard, což je herečka, kterou moc nemusím a která se mi nikdy nijak nelíbila. Popravdě, já na ní nic zajímavého nevidím v roce 2006 ani dnes. A stejně, jako je nezajímavá ona, je nezajímavý i tenhle film. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nádherná kočička Amber Heard, která zvedá tento Slaher do nadprůměru. A samozřejmě také krásná Whitney Able (debut a prozatím životní role), která jako jediná ukáže kozičky, píšu kozičky, protože kozy nemá. A celkově to po té herecké stránce bylo oukey. Je to taková hodně slušná, Hororová oddychovka, nechybí pár dobrých krvavých scén, atmosféra a prostředí jak z Texas Chainsaw Massacre, na rok 2006 dost dobrý a závěrečné titulky, jak z Tarantinovky s krásným soundtrackem. Pěkná čtyrečka. (Full HD) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na daný žánr hodně netradiční pojetí, které tlačí nahoru i poměrně slušně hrající omladina. Nějakou originalitou tahle žánrová jednohubka neoplývá, brutalitou jednotlivých mordů jakbysmet, i tak ale láká na solidní atmosféru. Pointa nešokuje, ani až tak zásadně neurazí, přiznám se oproti jiným vědátorům, před jejím poodkrytím jsem na ni nepřišel. 50% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 92. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ranč, který se ve filmu objevil, patřil rodině Hilary Duff. Součástí ranče byl i hřbitov s více jak 60 hroby z 19. století. (hladass)
  • Během natáčení byli pro štáb a herce obrovským problémem červení mravenci. (hladass)

Reklama

Reklama