Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

mignonka 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem dlouho neviděla nic šílenějšího. A zároveň vtipnějšího. Indián, kovboj i kůň mě dostali hned při sledování prvního dílu. A protože jde jen o díly méně než pětiminutové, neodolala jsem a pustila další. A další. Nutno říct, že je asi lepší sledovat je po jednom kousku a s menším odstupem. Protože jakkoli je použitý humor geniální, po určité době už si na něj tak nějak zvyknete a výbuchy smíchu přichází s čím dál menšími intervaly. Moje oblíbená epizoda: malý koník se přichází učit ke kovbojovi, indiánovi a velkému koni. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Seriál na první pohled není tak zběsile hektický jako film, což ve startu trošku zamrzí, ale jakmile si divák zvykne na to volnější tempo krátkých epizodek, dostane to taky jistou údernost.. Klidně (a rád) bych si dal i dvojnásobnou nálož, protože tuhle střelenou a blbě trefenou vesničku mám prostě rád. ()

Reklama

Nag0 

všechny recenze uživatele

Moja už asi tretia sonda do vôd najlepšie hodnotených seriálov na tejto platforme, ktoré mi mali priniesť nemálo agónie v abdominálnej oblasti, a už vlastne druhý prípad neúplného naplnenia tejto zdá sa ťažko uspokojiteľnej pohnútky. Čo treba vyzdvihnúť je forma tejto francúzsko-belgickej produkcie, ktorá je miestami fakt vyneliazavá a neortodoxná, pričom samotný humor ide na podobnej kvalitatívnej úrovni asi tak polovicu času. Je tu zopár pamätných častí a momentov, ale niekedy ma humorné efekty pri veľa scénkach či až celých epizódach vedeli úplne minúť. Pre tento krát to bude na silné 3 hviezdy, ale nevylučujem, že sa k tomuto seriálu v blízkej budúcnosti vrátim. ()

LetztesBiest 

všechny recenze uživatele

Když mi tohle pustila kamarádka, mou první myšlenkou bylo „Co to je probůh za blbost?“ Jenže už po chvíli mě tenhle seriál dostal svou absurditou, ztřeštěností a vtipem. To vše ještě umocňuje specifická a originální animace, takže mi nezbývá nic jiného než dát za 5* … Klidně bych uvítal i nějaké další pokračování. ()

Carodej_pes 

všechny recenze uživatele

„Coboy, Indien,“ praví vždycky Koník, hlava rodiny, která sousedí s domácností vedenou impulzivním, trpasličím a neskutečně uřvaným farmářem, jemuž jeho o dvě hlavy vyšší žena, neustále nosící kbelík, chystá skvělé obrovské svačiny. K tomu všemu mluvící zvířata a pár různých postav navíc a děje se Panika. „Bolí mě bříško.“ ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama