Dustin Hoffman - jednička ve své třídě (TV film)

Biography: Dustin Hoffman - First in His Class

Dokumentární

USA, 2001, 44 min

Cesta jednoho z nejpozoruhodnějších chameleonů a největších perfekcionistů mezi herci od přespávání v kuchyni Genea Hackmana a účinkování v reklamě na Volkswagen, přes absolvování Strasbergovy akademie a jednoho nevydařeného manželství až ke dvěma Oscarům ze sedmi nominací a pěti dětem. Chybělo mi pouze více slov samotného Hoffmana.(20.8.2007)

Vcelku přínosné zmapování Dustinovy nelehké cesty ke slávě i následného umění udržet se na vrcholu i přes několikerou nepřízeň osudu.(19.8.2007)

Huh, normálně sou mi pořady tohohle typu u kaďáku, ale tohle mě kdoví proč zaujalo. Zvědel sem pár zajímavostí ze světa filmu(9.11.2009)

Slušný dokument o jednom z největších herců všech dob,který si vybíral rozmanité role a svému umu zasvětil celý život.Inspirativní pohled do života malého velkého muže.(8.8.2008)

Dokument, ktorý vám priblíži D.Hoffmana nielen ako herca, ale dozviete sa mnohé aj z jeho súkromného života, jeho spôsob myslenia, akým spôsobom si vyberá role a pochopitelne aj dalšie perličky z filmového sveta. Určite stojí zato vidieť. 70%(20.8.2007)