Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která rozhodně není originální, která nabízí mnohokrát viděné a mnohokrát vyřčené podle tradičních konceptů jiných romantických komedií, ale přesto se na to dá v klidu podívat a užít si to. Jistě, je to zoufale neoriginální a tak průhledné, jak jen může americká romantická komedie být, ale přesto mi čas s tímto filmem docela příjemně uplynul a i když bylo od začátku jasné, jak to dopadne, tak jsem se na to i přes tento fakt rád podíval a ono to nakonec zase tak špatné není, ale zároveň si dovolím říci, že si zřejmě za nějakou dobu nevybavím příliš detailů z tohoto filmu. Je tu však přece jen něco, proč bych si měl tento film alespoň trochu uchovat v paměti. Část filmu, která se odehrává ve Skotsku, totiž stála za to, už jen kvůli těm nádherným exteriérům a kvůli několika šíleným nápadům, které se tvůrcům povedlo v souvislosti se Skotskem vymyslet (obzvláště klání o nevěstu mezi ženichem a jejím kamarádem bylo docela zajímavé). A jen taková malá poznámka, je zajímavé jeden den vidět Patricka Dempseyho jako mladého pubertálního gigola ve filmu Zajíček a hned další den jako dospělého muže, bojující o svou lásku ve filmu Jak ukrát nevěstu. Jinak opravdu bohužel nikterak tento film nevyniká, je to zkrátka typická tuctová americká romantická komedie, kterých existuje velice mnoho a které po čase ztrácí na zajímavosti, protože je nahradí zase jiné filmy na toto téma. Ale jako průměrná zábava na hodinku a půl je to dostačující a vyhovující, proto uděluji tři hvězdy. ()

lareinna 

všechny recenze uživatele

Dávam tri, lebo je to pohodový film a Patrick Dempsey má tiež hviezdu. No, nemám rada otrepané scénky typu "že Tomovi na dvere zaklope polonahá blondína a práve v tej chvíli si jeho vyvolená akože zmyslí, že mu chce niečo povedať a načape "pri čine" blondínu ako sa po ňom sápe, potom mu dá jeho vyvolená facku, lebo on za všetko môže, on ju podvádza"...a pod., ...to je asi tá zápletka, ktorá sa musí rozpliesť a vysvetliť a je to tak namáhavé, že on naozaj do kostola dobehne na poslednú chvíľu..a je tu šťastný koniec..uff ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, ve které stojí "pravé" lásce v cestě cosi zrzavého, pyšnícího se titulem vévoda, disponujícího silou cca. tří medvědů a vlastnícího vybavení, které se i v bezvětří líně pohupuje od jednoho kolena k druhému. O nějak mimořádně vtipnou záležitost se sice nejedná, ale zábavné okamžiky, jakými jsou nepříliš úspěšné zesměšňování Skota při basketu či vrh stromem do dálky, si rozhodně budu pamatovat. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama