Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, ve které stojí "pravé" lásce v cestě cosi zrzavého, pyšnícího se titulem vévoda, disponujícího silou cca. tří medvědů a vlastnícího vybavení, které se i v bezvětří líně pohupuje od jednoho kolena k druhému. O nějak mimořádně vtipnou záležitost se sice nejedná, ale zábavné okamžiky, jakými jsou nepříliš úspěšné zesměšňování Skota při basketu či vrh stromem do dálky, si rozhodně budu pamatovat. ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to ohodnotila třemi hvězdičkami, teď jsem se na to snad poprvé podívala úmyslně a zcela od začátku až do konce. Tři hvězdičky nechávám. Je to celkem pěkný romantický film a citlivou duši jako mě to potěší, navíc Kevin a Skotsko prostě :D Není to žádný světoborný film, takže víc bych tomu nedávala, na druhou stranu si to na nic víc než na hezký romantický film nehraje. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nechápem, načo ľudia pozerajú romantické komédie, keď sa potom sťažujú, že majú cukor až za ušami, lebo sa hlavní hrdinovia nakoniec dali dokopy... Samozrejme, samotný žáner film predurčuje na predvídateľnosť. No dreamy Patrick Dempsey a celkom realisticky vyznievajúci humor sa mi páčili, čiže hodnotím nadpriemerne. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nevyvedený pokus o romantickou komedii. Jak bývá často u podobných plytkých snímků, romantika tady troskotá hlavně na nepodařených charakterech ústředního milostného trojúhelníku. ______Dívka je nevýrazná, je to jen prima holka bez zajímavějších charakterových rysů. Působí jako typický materiál na nejlepší kamarádku, nikoliv na hlavní postavu. ______Její skotský snoubenec je téměř nezřetelný, tady se scénář ani nepokusil dát mu nějakou zajímavou povahu, takže se stává papírovým panákem, jehož určují jen vnější atributy - šlechtický titul, bohatství, skotské tradice. Ani to se ale příliš neprojevuje, až snad na skotské zvyky, které snímek dost přiblble zesměšňuje. ____ Ústřední postavou, kolem které se vše točí, se tak stává povrchní sukničkář, který (zdánlivě) příliš pozdě prozře, jak je láska přece jen důležitá.____ Je takový zvrat uvěřitelný? Ne. Je jeho boj o teď už zadanou dívku vtipný, dojímavý nebo vytrvalý? Ne. Dá se věřit, že by dívka dala přednost muži, se kterým se léta platonicky kamarádí a jehož přezíravý postoj k ženám a vztahům podrobně zná? Ne. ____Zbytečný snímek zajímavý snad jen tím, že soky v lásce hrají dva chirurgové z Chirurgů. /17. 6. 12./ ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film Jak ukrást nevěstu vám především ukradne 97 minut času. Scénář není ničím zvláštní, chemie spíš připomíná moji maturitní zkoušku právě z tohoto mnou neoblíbeného předmětu a konec je vyloženě americky trapnej. I tak, pokud pominu absenci čehokoli invenčního, je to ale natočeno slušně a pro milovníky harlekýnek jasná volba. :-) ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama