Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Nechápu dost dobře, jak si tu někdo může stěžovat na ty psí ´voči´ Michelle Monaghan - tak si ji obrátím na bříško, když mi vadí ... ne tedy, že by byla zrovna něco extra, ale znám spoustu ošklivějších a někteří jim přitom říkají krásky .. a náhodou, v těch vypasovaných džínech podle mě vypadala vcelku dost dobře a hodně lákavě, ale to je věc osobního vkusu, uznávám .. jinak, ten film samozřejmě obsahuje opravdu velkou snůšku arcikravin a k tomu navrch i pár naivních trapných klišé .. ale ... škoda, všechny ty záběry ze Skotska byly naprosto kouzelné … ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)

Reklama

Reklama