Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná smrt Marilyn Monroe zasáhne všechny ženy v kanceláři. Peggy zaskočí za Freddyho Rumsena, když ho nadměrné pití dostane do nanejvýš trapné situace. Zaskočení kolegové se nedokáží shodnout, zda celou záležitost ututlat nebo nahlásit.Don s Rogerem a Freddym vyrazí na tah, který skončí v ilegální herně, kde se Donovi naskytne příležitost vyrovnat účty za své manželské problémy. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda na plný počet, mezinárodní událost a reakce na ni příběh pěkně rozvíří, ten je našláplý sám o sobě a posouvá se dopředu více než za posledních pár epizod, jestli takovým tempem dojede celá ke konci celá série, budu velmi spokojený. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už několikrát jsem v komentářích/ recenzích k jednotlivým epizodám  psal, jak je pro mě v případě tohoto seriálu důležitý balanc mezi firmou a soukromím. Devátá epizoda je dokonalým příkladem toho, jak by to mělo v ideálním případě vypadat. Tvůrci se tady vytáhli a vydali ze sebe to nejlepší a já jsem si to parádně užil. / Poučení: Jez do polosyta, pij do polopita. ()

Reklama

Reklama