Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že to bude povrchní, pubertální a prvoplanovité (no název tomu docela odpovídá), ale nakonec se z toho vyklubala celkem fajn komedie, která je trochu hlubší než na první pohled vypadá a každý si v ní může najít něco sobě blízkého. Docela mi to připomnělo snímek PO SEXU, taková fajn konverzačka s několika příběhy točící se kolem sexu, ale žádný velký zázrak. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Niektoré poviedky sa úvodnej trápnosti (a trápna je v úvode každá z nich) zbavujú už v druhom dejstve, iné pokúšajú divácku trpezlivosť o čosi dlhšie. Niet však jedinej, ktorá by vo finále plne neuspokojila (ale možno len v kontraste s tými trápnymi úvodníkmi). Niekto je tu šťastnejší filmár než samček alebo som nepochopil zámer. A možno je Kanada iný kraj. Buď ako buď, bavil som sa každou scénou viac a pri záverečných titulkoch si na počiatočnú trpkú príchuť skoro ani nespomenul. Plavba s blbým štartom a bez prelomových objavov, ale inak vcelku príjemná. [70%] ()

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)

Reklama

Reklama