Kája a Zabi (TV film)

Komedie

Česko, 2007, 57 min

Pavel Jandourek

• MM_Ramone

Chcel som dať aspoň jednu hviezdičku za ten, na české pomery, netradičný sci-fi námet. To, že virtuálna postava z počítačovej hry vstúpi do nášho reálneho sveta mi prišlo celkom zaujímavé. Ale tú hviezdu dať nemôžem. Pretože je to tak strašne zle zrealizované a hlavne zahraté, že to nemá obdoby. Naozaj by som musel hodne dlho popremýšľať, aby som si spomenul na podobne špatný film. Odpad!(26.12.2008)

• Idaho

To zas byla nějaká soutěž o dětský scénář?(26.12.2008)

70%. Těžký úlet, velmi slušně natočený. Jitka Schneiderová vypadá pořád dobře... a přestože jako příležitostný hráč PC her vyhledávám trochu jiné žánry, bavil jsem se slušně. Dle mého nejlepší nový TV film České televize uvedený o Vánocích 2008. I když - na ten bullet-time měli nějak málo kamer...(26.12.2008)

• becki_tu

Půl hvězdy za nápad a půl za roztomile vtipného Valentu. Jinak bída, děs a trapas.(26.12.2008)

• M.Macho

No... Snaha pojmenovat čím žijí děti je perfektní - hektolitry krve, M4A2 a silenced Glock 17 + kabar knife...(ehm), tak si myslím, že na Štěpána to není určitě úplně to správné "žrádlo", spíš bych to promítnul v Noci s andělem jako "perversní", ulítlou libůstku. Že by dramaturgové ČT oslavovali Silvestra už 26. 12?(26.12.2008)

• Hromino

Jandourek se sice snažil vytvořit poutavé ztělesnění toho, jak dnešní děti jen vysedávají u počítače, ale takovým způsobem jsem to teda od něho nečekal. Jediné, co se dá na filmu ocenit, je představitelka Lary, ale ten scénář...hrůza a děs! Dávám dvě hvězdy - a víc ode mě nečekejte.(26.12.2008)

• Zakat

Hlavu jsem si mohl ukroutit. To nejhorší, co jsem za poslední dobu v TV viděl (naštěstí ji pouštím málo).(26.12.2008)

• wosho

Jandourek se asi zbláznil, protože vymyslet takovou kravinu se jen tak nevidí. Co se to s tvorbou pro děti u nás děje??(3.9.2010)

• Pražák

"Ja udělat ji smrt." Kdybych nemusel, nekoukal bych na to. Tohle se snad nemohlo líbit ani teenegarům, ne? Trapas. Návod na výrobu: výběr hudby od Air, pár zvukových efektů ze sound databanky, vostrý gamesoidní hlášky, otřesnou herečku Schneiderovou, 10-ti letýho smrada s kšiltovkou na křivo a slovníkem přerostlýho pubescenta, českou verzi Lary Croft s iq houpacího koně a je zaděláno na televizní průser. Hvězdička za chybějící postsynchrony a product placement. Vraťte nám vstupný! :-)(26.12.2008)

• panlorenc

"Já chci super-teleport-flash!" Kam na tyhle výplody choděj a komu tím prospějou je mi záhadou. Těch 57 minut je k nepřežití. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10120230067-kaja-a-zabi/(24.8.2010)

• DocBrown

chacha, to bylo misty tak blby, ze jsem se musel smat. Ale jedno se musi uznat, ta ceska Lara Croft vypadala o tridu lepe nez anorekticka Jolie :-)(26.12.2008)

Skvěle natočený film pro všechny pařmeny. Nádherná představitelka titulní role Lenka Košťáková z Šumperského divadla. Místy i vtipné ("má česká překlad být vyroben v Číně") a hravé (Zabi lítající po ftobalovém hřišti). Role učitelky místy otravná, ale ve finále se ukáže jako největší hacker. Ze zbraní šel strach a převlíkací scéna byla bohužel jen jedna. Kostýmy vydařené a umístění do přírody podnětné a umožńující řadu půvabných záběrů. Škoda toho trpajzlíka, ale zasloužil si to, potvora.(6.1.2009)

Pokud přistoupíte na pravidla hry, tak se u toho budete i docela bavit. Muzika je výborná (např. Air) a příběh...no, je dosti ulítlý, ale vydržel jsem koukat až do konce, takže.... tři hvězdy :-)(26.12.2008)

• Peat

Chtěl bych vědět, jestli jde natočit ještě něco horšího :)(26.12.2008)

• smeidler

Nevidím jediný důvod, proč máme ČT platit nějaké poplatky, když je schopna vyprodukovat takovouhle (omlouvám se, ale já to musím říct) srač*u.(1.2.2009)

• AntiasKing

Ježišmarja ... tak za prvé, komedie???? Co že?!?! Dyť tam nebyl ani jeden vtip Možná jeden pokus o tupý vtip. A kdo vymyslel ten tupý námět. To mělo jako odradit děti od her?! Proboha takovým trapným způsobem, s takovou by to ty děska hráli ještě víc. Znáte ten pocit, když sledujete pana Beana a musíte se prostě stydět za něj :D ... no tak tady zažívám to samé až na to že se u toho nesměju. Kdyby bylo TOP 5 nejhorších filmů co jsem kdy viděl tak tohle by bylo na jednom z míst. Naprosto nesmyslné a tupé. Možná jako školní projekt na základce by to uspělo ale jako normální film....s takovou za chvíli začnou točit filmy i puberťáci za rozpočet pět stovek. 5%(7.9.2009)

• Mikesz__ff

Jandourek, probuď se z té diskotéky!(26.12.2008)

• Euqil

Nevím, kdo je cílová skupina tohoto filmu a komu se ten film líbí (mimo rodičů, kteří u něj odloží své dítko, aby od něj měli pokoj).(27.12.2008)

• BradleyT

To je ale kravina, kdo utrácí love za takové blbosti? Pro děti je to moc trapný a pro dospělé moc debilní. No asi to nebude zrovna kadet na českého lva, ale ten film si na to naštěstí vůbec nehraje, a to se cení. Umím si ale představit, že to někoho pobaví.(26.12.2008)

• Cverna

Přiznávám, že jsem se na to těšil.. ten námět se mi zdal slibný a tak jsem byl zvědav co z toho vyleze... Vylezlo cosi neskutečného! Jedna hvězdička za tu českou Laru... Možná se jí bude hodit k dosažení dalšího LEVEL.. A tam ať zůstane...(26.12.2008)