Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začínající herečka Lenka Kodešová-Skopalová dostala v brněnském televizním studiu velkou příležitost od režiséra Rudolfa Tesáčka, který ji obsadil do role mladé lékařky Hedviky. Ta řeší dilema mezi láskou a prací v dětském domově, která ji zcela naplňuje. Je zklamána přístupem a nepochopením svého partnera (K. Janský). Bude její první životní rozhodnutí správné? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

topi 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná brněnská inscenace o mladé lékařce, která odjíždí na tři měsíce na venkovské oddělení dětského domova, aby zde zastupovala primáře, který za pochybení musí nastoupit na jiné místo. Lenka Skopalová v roli Hedviky je přirozená ženská a moc pěkně se na ni koukalo. Ve vedlejší roli potěší Vlasta Fialová jako stará staniční sestra Karásková. Závěr této psychologické hry zůstává otevřený a je na divákovi, jak si ho sám vyloží. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

mladá lékařka hedvika, s ambicemi v dětské psychologii, volí mezi teplým místečkem na velké klinice ve městě a dětským domovem na venkově.. i přes nevoli svého arogantního, ženatého přítele zvolí možnost bé a já se (spolu s oficiálním textem distributora) ptám - je její životní rozhodnutí správné??:-)) ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde mi ani tak tak o to, že to bylo zbytečně rozvláčné, a že hrdinka řešila mimo práci v osobním životě tak banální věc jako rozvod milence, která už tu byla milionkrát, ale jde mi to, že ani jedna SPOILER - z větví příběhu nám nepřinesla konec. Prostě najednou do hovoru vpadnou závěrečné titulky. Tak to si tedy tu ztracenou hodinu odskáčete v hodnocení. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele

Typická inscenace z dob minulých. Černobílé nastavení charakterů, přemíra životních mouder a dialogy poplatné době. U starých inscenací mi hodně vadí scény, kdy spolu dva komunikují a jeden je ke druhému celou dobu otočen zády. Tohle dělával Dietl, tak jsem hned hledala, kdo napsal scénář. No, zřejmě byl tenhle komunikační model obecně v kurzu. Na to, jak je to dlouhé, tak vlastně o ničem... ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Poměrně nudná vztahovka se dvěma nesympatickými egoisty. Normalizační agitka protěžující pochopitelně klaďačku, která odchází z městské nemocnice do dětského domova na místo, kam se lékařům jinak nechce a trestá odmítnutím arogantního doktora, který rozbíjí socialistickou rodinu. To vážně napsala Marta Kadlečíková? Ta Marta Kadlečíková??!! :-) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama