foto

Rudolf Tesáček

  • nar. 20.12.1946 (70 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Libuše (divadelní záznam)
2014 Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
2013 FUK (divadelní záznam)
2012 Nějak se to zvrtlo (divadelní záznam)
2011 Česká měna (divadelní záznam)
Král je panna (divadelní záznam)
Záhada (divadelní záznam)
2010 Teremin (divadelní záznam)
Zahradní slavnost (divadelní záznam)
2009 Miláček (divadelní záznam)
2008 Hotel mezi dvěma světy (divadelní záznam)
Husovické Betlém (divadelní záznam)
Slaměná židle (divadelní záznam)
Temně lákavý svět (divadelní záznam)
Tlustý prase (divadelní záznam)
2007 Bedřich Smetana: Hubička (divadelní záznam)
Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
2006 Naši furianti (divadelní záznam)
Znamení kříže (divadelní záznam)
2003 Parazit (divadelní záznam)
Sirup (divadelní záznam)
2002 Koločava (divadelní záznam)
O princezně se zlatým lukem (TV film)
2001 Mistr a Markétka (divadelní záznam)
1999 Les (divadelní záznam)
1998 Brouk v hlavě (divadelní záznam)
Nemožní lidé, co? (divadelní záznam)
Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
1997 S tvojí dcerou ne (divadelní záznam)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
1995 Nevinný (TV film)
1994 Houpací křeslo (TV film)
Na dvojce je Pavarotti (TV film)
1993 Případ Auffenberg (TV film)
Půlnoční večeře (TV film)
1992 Lhář (divadelní záznam)
1991 Honzík (TV film)
Peer Gynt (divadelní záznam)
Pravda visí na vlásku (TV film)
Příliš mnoho dobrých úmyslů (TV film)
1990 Jezevčík u rybníka (divadelní záznam)
Píseň bratra Slunce (TV film)
Podivné lásky (TV film)
1989 Jízda králů (TV film)
Papírový most (TV film)
Sestra Amáta (TV film)
1988 Případ medvědí jeskyně (TV film)
Ztráta paměti (TV film)
1987 Satelit (TV film)
Sedmikrásky Josefa Kainara (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Trpká chuť slávy (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
1982 Archimédův bod (TV film)
Lenka (TV film)
Období digitální (TV film)
Odchod bez řádů (TV film)
1981 Obyčejný důvod (TV film)
Trojúhelníková podobnost (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
1979 Hedvika (TV film)
Živnost jako řemen (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
Kouzelné dřeváky (TV film)
1977 Chlapi jak se patří (TV film)
Prázdný notýsek (TV film)
1974 Jak se Kudla přepočítal (TV film)
Klaun (divadelní záznam)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
21. srpen (S01E07)
Embéčko (S01E06)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
další epizody (4)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2005 Karel Svoboda (TV film)
Mister Jazz (koncert)
Portréty: Jaromír Hnilička, jazzový trumpetista a skladatel (TV film)
2001 Marie Pavlíková (TV film)
Vánoce s Mladou muzikou (TV film)
2000 Klub přátel dechovky (koncert)
1999 Marlene Jobert, interview (TV film)
Michel Galabru, interview (TV film)
1998 Annie Girardot, interview (TV film)
Kdo je... (TV seriál)
Robert Hossein, interview (TV film)
Robert Merle, interview (TV film)
1997 Jean Marais, Interview (TV film)
Pohlednice z Montmartru (TV film)
Václav Renč (TV film)
1996 Šlépěje napříč srdcí našich (TV film)
Učiniti knihu (TV film)
V zubech nůž pokory (TV film)
1994 Jan Novák Chicago USA (TV film)
1993 Bojím se létat (TV film)
Čarodějovi učni (TV film)
Kus křídy (TV film)
Portréty (TV seriál)
Portréty: Ladislav Kozderka (TV film)
Stréci (TV film)
Zpráva o Ivanu Křížovi (TV film)
1992 Aj, stojím u dveří a tluku (TV film)
Jiří Bulis (TV film)
Jsem český básník a portugalský spisovatel (TV film)
Malé radosti Ludvíka Kundery (TV film)
1991 Hořela země (TV film)
Legenda o princezně Anežce (TV film)
Recitál Jana Nedvěda (koncert)
V týž obraz proměněni (TV film)
1990 Hudební večer s Jiřím Pinkasem (TV film)

TV pořady

2011 Vínečko (TV pořad)
2010 Lidovky mého srdce (TV pořad)
2008 Putování za písničkou (TV pořad)
2007 Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2006 Defilé 2006 (TV pořad)
Ta naša kapela (TV pořad)
Za vesnickými muzikanty (TV pořad)
2004 Kam zmizel ten starý song (TV pořad)
Při strážnickej bráně (TV pořad)
2003 Musicus poeticus (TV pořad)
2001 Na kus řeči (TV pořad)
2000 Vinitorium Moravicum (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1997 Setkávání (TV pořad)
Slyšíš, jak zvoní (TV pořad)
1996 Narozeniny (TV pořad)
50 let u Slabáků (TV pořad)
1995 Kultura 95 (TV pořad)
Pořád se něco děje (TV pořad)
Silvestr s Moravankou (TV pořad)
1994 Javory (TV pořad)
S Jožkou Černým u vína (TV pořad)
1993 Azeťanka a Policejní 13 (TV pořad)
Dambořanka (TV pořad)
Evergreeny Gustava Broma (TV pořad)
Horanka (TV pořad)
Kameníkovi muzikanti (TV pořad)
Lácaranka (TV pořad)
Přespolanka a Boršičanka (TV pořad)
Vacenovjáci (TV pořad)
Venkovská kapela (TV pořad)
Ve znamení džbánku a pípy (TV pořad)
Znojemská desítka (TV pořad)
1992 Frajárka (TV pořad)
Lučanka (TV pořad)
Malá posádková hudba (TV pořad)
Moravěnka (TV pořad)
Vlčnovjanka (TV pořad)
Záhoranka a Hornosušská (TV pořad)
1991 Bojané (TV pořad)
Dolanka (TV pořad)
Podhoranka a Valaška (TV pořad)
Skoroňáci (TV pořad)
Žadovjáci a Sobulanka (TV pořad)
1990 Starobrněnka (TV pořad)
1989 Na vlnách Orchestru Gustava Broma (TV pořad)
1988 Chvilka hudby (TV pořad)
1987 Ten, kdo tančí a zpívá (TV pořad)
1986 Moravské písně milostné (TV pořad)
Přijďte k nám na večeři (TV pořad)
Ruleta humoru (TV pořad)
Setkání (TV pořad)
1985 Námořnický karneval (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1983 Léto bez dovolené (TV film)
1974 Lidé z metra

TV seriály

2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Havrani (S03E06)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1996 Šlépěje napříč srdcí našich (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace