Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začínající herečka Lenka Kodešová-Skopalová dostala v brněnském televizním studiu velkou příležitost od režiséra Rudolfa Tesáčka, který ji obsadil do role mladé lékařky Hedviky. Ta řeší dilema mezi láskou a prací v dětském domově, která ji zcela naplňuje. Je zklamána přístupem a nepochopením svého partnera (K. Janský). Bude její první životní rozhodnutí správné? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Nejde mi ani tak tak o to, že to bylo zbytečně rozvláčné, a že hrdinka řešila mimo práci v osobním životě tak banální věc jako rozvod milence, která už tu byla milionkrát, ale jde mi to, že ani jedna SPOILER - z větví příběhu nám nepřinesla konec. Prostě najednou do hovoru vpadnou závěrečné titulky. Tak to si tedy tu ztracenou hodinu odskáčete v hodnocení. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná brněnská inscenace o mladé lékařce, která odjíždí na tři měsíce na venkovské oddělení dětského domova, aby zde zastupovala primáře, který za pochybení musí nastoupit na jiné místo. Lenka Skopalová v roli Hedviky je přirozená ženská a moc pěkně se na ni koukalo. Ve vedlejší roli potěší Vlasta Fialová jako stará staniční sestra Karásková. Závěr této psychologické hry zůstává otevřený a je na divákovi, jak si ho sám vyloží. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Díky tomu arogantnímu a po penězích chamtivému doktorovi v nažehleném obleku se mi ta Hedvika zalíbila. Jak já ji chápu, že dala přednost klidnému místu v dětském domově, kde ji bude mít někdo rád nejen kvůli penězům před prací na klinice, kterou jí nutil ten čurák. Z počátku nudné, ovšem po pár minutách zajímavý psychologický film ze života, který končí otázkou: Dá se dohromady Hedvika s tím primářem? [122. hodnocení, 16. komentář, 53%] ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Drama Hedvika vlastně není žádným dramatem. Problém je, že všechny podstatné věci se odehrávají na úrovni čistě konverzační. Vymění se pár scén, místností a postav, ale řeší se pořád dokola totéž. Televizní film sice neoplývá velkými hereckými jmény, přesto v tomhle ohledu je zklamání pouze a jedině to, že herci zase tolik nemají co hrát. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět, ale má to chyby, herecky je to slaboučké a nepochopitelné je i to, že ta mladá a hezká doktorka je závislá na chlapovi, který je sebestředný magor a navíc je ženatý. Sice se snaží dostat z jeho vlivu, ale pořád na něm doslova visí, což je mimo mé chápání. Ten námět s malým klukem je moc hezký, ale ta linie s milencem je tam úplně zbytečná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama