Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Ale jo, takové blbinky mě zaručeně pobaví a našlo se pár momentů, kdy jsem měl slušné záchvaty bránice, ale to jen a jedině díky Longovi a Kernovi (vtipnému a zhulenému), jakmile pánové nebyli na scéně, stálo to za starou bačkoru až na sranda bitku na závěr. Podobné filmy: Napoleon Dynamit, Pulp fiction :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra retardovana dementni komedie, ktera je tak pitoma, ze jsem se musel celou dobu smat. Sice tu je neco jako pribeh o falesnejch stopach Yettiho, ale spis to je proste o jednotlivejch postavach, co se tu tak ruzne poflakujou a delaj nebo melou kraviny. Je tu skupinka looseru, co si mysli, ze jsou nekde v Panovi prstenu, mlati se gumovejma zbranema co vypadaj jak obri dilda a vsichni si z nich delaj srandu. Pak tu je particka kretenu, ktery kazdyho prudi a pripomneli mi Beavise a Butt-heada. No a pak tu je Justin Long, coz je teda peknej kousek, neco mezi psychopatem a naprosto vymletym zhulenym dementem, kterej ma kamose naprosto vypatlany pako bez trika, co mluvi jak zhulenej teplous. No ale musi se reziserovi nechat, ze si s tim docela vyhral, film je lehce rozdelenej na kapitoly, kazdou uvadi vtipnej komiksovej obrazek, dej je obcas vypravenej na preskacku a neco je vypraveny z pohledu vic postav. Ja se proste bavil celou dobu, obcas u vtipu, hlasek a vymletejch postav a obcas proste proto, ze je film desna demence, ale proste skvele jsem se bavil a to je hlavni. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film opravdu o honbě za lesním mužem, byl bych ochoten dát i tři hvězdy. Jenomže začátek slibuje skutečně pointu lesního muže, pak následuje žvanění, šikanování, randění a dlouhé minuty se ústřednímu tématu film vůbec nevěnuje. Pak vidíme několikaminutový záběr opět na zápletku ohledně lesního muže a znovu jsme někde jinde. A to se pořád opakuje. Já bych dokonce i připustil, že scénář není nejhorší. Řekněme, že je prostě průměrný. Nicméně kromě retardovaných postaviček, které se i retardovaně chovají a vedou i retardované monology a dialogy, což má být nejspíš vtipné a většinou není, se skutečně špetka zábavy najde. Kdyby film neustále neodbíhal od tématu a zlepšil hudbu, tři hvězdy by snímku už zůstaly. Ale vzhledem k průměrným hereckým výkonům a tomu, že lesní muž je jen v názvu a zhruba dvaceti minutách více než osmdesáti minutového snímku, nemůžu jináč. ()

Káronoš 

všechny recenze uživatele

Slabší, ale přesto pulzující zábava, která neurazí. Celkem dobře vymyšlená zápletka s dobře časově na sebe navazujícími scénamy. Příjemně jsem zabavil čal s (pro děti) malinko náročnější komedií s netradičním, ale jako vždy dobře obsazeným Justinem. Řekl byl že celkem povedený projekt. Hodnocení: 5.5/10 ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální filmová žumpa!!! Co to vůbec do prdele jako mělo být? Já tyhle zhulený filmy, s naprosto dementníma postavama a fakt infantilním humerem mám docela v oblibě a naprostá většina z nich na mě většinou kupodivu i poměrně zafungovala, ale s takovou vypatlaností jako zde jsem se snad ještě nesetkal. Že celá ta zápletka je jedna obrovská zoufalost, kterou vymýšlelo tak maximálně pětileté děcko, to bych možná ještě u tohoto typu filmu dokázal akceptovat, ale že zde nezafungoval ani jeden jediný vtípeček, že se zde všichni chovají, a v podstatě i hrají, jako skuteční retardi a že to je tak strašně amatérsky natočený, tak to jednoduše tolerovat už ale nemohu a ani nehodlám. Chvilku jsem tedy koketoval s myšlenkou, že bych téhle stoce tu jednu hvězdičku dal za Justina Longa, který jediný trochu splňuje, co by tento druh filmu měl svému publiku přinést, vše ostatní kolem něj je ale tak nesoudně pitomý a trapný, že si to nezaslouží skutečně nic jiného, než ten nejryzejší ODPAD! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Do natáčania v rezidenčnej štvrti Portlandu boli zapojení aj miestni obyvatelia, ktorí robili komparzistov. (m.a.t.o.)
  • Režisér chcel vo filme použiť pieseň "The Final Countdown" od skupiny Europe. Nestalo sa tak, pretože podľa jeho slov autori skladby požadovali príliš veľa peňazí. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kdy Gavin (Jeremy Sumpter) přichází domů, venku svítí slunce. Po příchodu do kuchyně je však venku déšť. (Kriklan49)

Reklama

Reklama