Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Občas je třeba se trochu uklidnit a pustit si totální "pecku" která už z názvu napovídá, jaká to bude fajn podívaná. Jenže při přehrání 10ti minut nevěřícně kroutím hlavou, zpytuju svědomí a říkám si, jestli Tim byl zkouřený, vožralý a nebo si ze mě dělá vysloveně prdel. Herecké výkony by se daly přiřadit kyvadlovým hodinám. Bohužel i ty jsou užitečnější, než třeba Jeremy Sumpter, který vypadá a hraje jako maminky mazánek. Je mi jasn, že Skousenovi se nechtělo utrácet za něco, co věděl, jak dopadne, ale zkoušet se v tom ještě trochu poňimrat ho rázem sestřelilo střemhlav k zemi. Dobřem u tak. A ty "hlášky" haha, to jsem se zatraceně nasmál. Nikdy víc, ale pokud ano, tak bez obrazu a zvuku. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální filmová žumpa!!! Co to vůbec do prdele jako mělo být? Já tyhle zhulený filmy, s naprosto dementníma postavama a fakt infantilním humerem mám docela v oblibě a naprostá většina z nich na mě většinou kupodivu i poměrně zafungovala, ale s takovou vypatlaností jako zde jsem se snad ještě nesetkal. Že celá ta zápletka je jedna obrovská zoufalost, kterou vymýšlelo tak maximálně pětileté děcko, to bych možná ještě u tohoto typu filmu dokázal akceptovat, ale že zde nezafungoval ani jeden jediný vtípeček, že se zde všichni chovají, a v podstatě i hrají, jako skuteční retardi a že to je tak strašně amatérsky natočený, tak to jednoduše tolerovat už ale nemohu a ani nehodlám. Chvilku jsem tedy koketoval s myšlenkou, že bych téhle stoce tu jednu hvězdičku dal za Justina Longa, který jediný trochu splňuje, co by tento druh filmu měl svému publiku přinést, vše ostatní kolem něj je ale tak nesoudně pitomý a trapný, že si to nezaslouží skutečně nic jiného, než ten nejryzejší ODPAD! ()

Reklama

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč jsem se na to díval, ale neměl jsem potřebu přepínat. Stupidně a použitelně zábavné, nevím jak to jinak definovat :) Trochu mi to typem humoru připomělo jeden seriál, který kdysi bežel na Supermaxu, o dvou zrzavých bratrech, z nichž jeden si do nosu cpal gumové bonbony ve tvaru amerických prezidentů....A proč mě to vlastně napadlo?? :) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ono by zas tak nevadilo, že je film hodně stupidní a je doslova o hovně, nicméně těch situací, kterým by se člověk zasmál zde je poskromnu. Důvodem k smíchu jsou jen snad některé hodně ujeté postavy a občas jejich pitomé počínání. Možná to bylo hereckými výkony, které mi až na Justina Longa přišly vyloženě slabé. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Ale jo, takové blbinky mě zaručeně pobaví a našlo se pár momentů, kdy jsem měl slušné záchvaty bránice, ale to jen a jedině díky Longovi a Kernovi (vtipnému a zhulenému), jakmile pánové nebyli na scéně, stálo to za starou bačkoru až na sranda bitku na závěr. Podobné filmy: Napoleon Dynamit, Pulp fiction :-) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Gavin (Jeremy Sumpter) přichází domů, venku svítí slunce. Po příchodu do kuchyně je však venku déšť. (Kriklan49)
  • Do natáčania v rezidenčnej štvrti Portlandu boli zapojení aj miestni obyvatelia, ktorí robili komparzistov. (m.a.t.o.)
  • Režisér chcel vo filme použiť pieseň "The Final Countdown" od skupiny Europe. Nestalo sa tak, pretože podľa jeho slov autori skladby požadovali príliš veľa peňazí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama