Reklama

Reklama

Pavučina hrůzy

(TV film)
  • USA In the Spider's Web (více)

Gina, Stacey, John, Geraldine a Phil se vydávají s průvodcem Brianem na dobrodružnou cestu skrz džunglí v severní Indii. Skupina narazí na obří pavoučí hnízdo, ze kterého jsou všichni ohromeni. V noci však jeden z pavouků pokouše Geraldinu. Rána se zanítí a její stav se neustále zhoršuje. Skupina se rozhodne vyhledat pomoc v místní domorodé vesnici, kolem které koluje mnoho legend. Brian však ví, že ve vesnici žije už dlouhá léta americký doktor Lecorpus. Ten Geraldinu sice ošetří, ale i tak je její stav stále vážný. John, Gina a Phil se rozhodnou vrátit se do města a sehnat pomoc. Brian a Stacey zůstávají ve vesnici. Největší hrůzu ve vesnici vzbuzují všudy přítomní jedovatí pavouci a také bratr doktora, který chodí s pavoučí maskou na hlavě. Stacey a Brian se rozhodnout navštívit místní jeskynní svatyni. Svatyně je celá pokrytá pavučinami a obětními dary pro pavouky. Stacey a Brian během zkoumání jeskyně zjistí, že se jedná o labyrint a nemohou se dostat ven. Dokonce jednoho pavouka zašlápnou, v tu chvíli Brian nečekaně zmizí. Také Stacey se stane obětí pavouků, kteří ji začnou zamotávat do své sítě. Ve města seženou Gina a John pomoc od místního seržanta Chadhriho, který se vydá do vesnice. Kousek od vesnice si Chadhri všimne přistávající helikoptéry, do které doktor s domorodci nakládají podivné bedny. Během sledování je Chadhri zadržen bratrem a dalšími domorodci. Ve vesnici se doktor k seržantovi chová přátelsky. I seržant chce navštívit svatyni. A stejně jako Stacey s Brianem, i on se v labyrintu ztratí. Zatímco Phil ve městě shání pomoc, Gina a John se rozhodnou vrátit se zpátky do vesnice. Když v noci přijdou ke svatyni, uvidí zde celou vesnici i s doktorem a jeho bratrem při tajemném rituálu. Gina zahlédne několik těl zabalených do pavučin, mezi nimi je i Stacey, která křičí o pomoc... (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní céčkový horor, u kterého se spíše smějete. Pár lidí pobíhá po pralese a pak někde v jeskyni a motají se v balvněných provázcích. Sem tam po nich leze pravý pavouk, sem tam halda trapných digitálních, často se tam mihne banda domorodců, kteří moc nevědí, co mají dělat a proč tam vlastně jsou. ()

t.mon odpad!

všechny recenze uživatele

Jéžišmarjá, to jsem se zase jednou nechal napálit filmem v pozdní hodině na Prima COOL. Skupinka tupých turistů jde lesem a najednou jednu z nich kousne jakási černá vdova nebo co. Tak jdou pro pomoc a dorazí do vesnice plné ťamanů, s jedním vědcem(doktorem) a jeho zmutovaným bratrem. Pak jdou jedni pro pomoc, druzí zůstávají a jdou do nějaké rozvaliny či co, a tam samý pavouci. Pak ještě trhlej policajt. Nakonec se zjistí, že ten vědec prodával lidské orgány na černém trhu. Kdyby to mysleli jako komedii(odpusť J*A*S*Me, že kopíruju tvůj komentář z Bloodmonkey), dal bych 1* za větu: ''Uteč, Gino. Ale tam ne.". O chlup lepší než BloodMonkey, ale ani na 1* to není. Fuj. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se to alespoň nebralo tak vážně, mohla to být klasická nízkorozpočtová hloupá vyvražďovačka. Takhle je to jen směšně trapný pokus o jakoby horor, nejzajímavější je na něm snad jen ten borec s roztrhanou dekou na ksichtu, ostatní postavy jsou nezajímavé a otřesně zahrané, děj je nudný a utahaný, snímek nemá ani jednu jedinou zapamatovatelnou scénu. Atmosféra je rovněž na nule, provedení je umělé a nehezké, míra nesmyslnosti a nelogičnosti je zejména díky scénáři obrovská. No zkrátka hrozná kravina. 0/10. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne. Tak takhle by to teda nešlo. Jsem velkým fandou ekkohororu a pavouky v hlavních rolých mám rád i přesto, že je uplně nesnáším. Pavouci mě totiž dokážou vždy ve filmu vystrašit, zhnusit a tak si film vždy pořádně užiju, ale tentokrát se to teda nepovedlo. Abych pravdu řekl tak tahle pavučina hrůzy je jeden z nejhorších pavoučích hororů co jsem viděl a nezachrání to ani Henriksen, který tentokrát bohužel zklamal na celé čáře. Film je navíc plný nesmyslných scén a ani pavouci nevypadají kdovíjak uspokojivě. Tentokrát se bohužel jedná o velice špatný pavočí film, který se téměř pohybuje v odpadních vodách. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela prapodivný horor o skupince turistů, kteří se stávají uprostřed džungle kořistí jedovatých a velice nebezpečných pavouků. Herecké výkony hlavních aktérů, jež ztvárnili postavy opravdu nereálně, byly velmi slabé. Nic nezachrání ani děj, jenž má sice ambice, nicméně je značně nepromyšlený. A co se týče napětí, tak to se taky někam schovalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama