Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před dvaceti lety malý George jako jediný přežil havárii letadla, které se zřítilo uprostřed africké džungle a při níž zahynuli i jeho rodiče. Dítě vychoval moudrý mluvící gorilí samec Op. George v džungli získal i další přátele - tukana Tookieho a slona Shepa. Dvacet let poklidného života minulo a nastává doba změn. Na jeho území se objevila půvabná cestovatelka Uršula Stanhopeová. Ta z touhy po dobrodružství opustila San Francisco a vydala se i s malou výpravou do afrického pralesa. Do stejných míst shodou okolností zamířil i její snoubenec, nesnesitelný Lyle Van de Groot, se dvěma dobrodruhy. Cíl jejich cesty je ale jiný, chtějí ulovit pověstnou bílou opici. George se do Uršuly, kterou zachrání před útokem lva, když její snoubenec zbaběle omdlí, okamžitě zamiluje. Uršula si po návratu domů postupně uvědomuje, že Lyla nemiluje, objektem jejích tužeb je George. Ten se vrací do Afriky, aby zachránil Opa, kterého unesli Lylovi kumpáni. Netrvá to však dlouho a objeví se tam nejen Uršula, která mezitím pochopila, že George opravdu miluje, ale také Lyle, s nímž bude muset George svést rozhodující bitvu. (TV Nova)

(více)

Recenze (236)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

"George, George, George from the jungle!" Zabijte mě, ale nemůžu jinak než 5*. Vždycky když se kouknu na Krále džungle, zas a opět se královsky bavím! Znám tenhle film už hodně dlouhou dobu, ale při každém dalším shlédnutí si člověk všimne nové hlášky nebo dalšího skrytého významu a smích se dostavuje znova a znova... Výborný Brendan Fraser, příjemná Leslie Mann, dále sečtělá mluvící opice, slon, který aportuje, kleptomanský tukan, sympatičtí zloduchové a jejich hádky s vypravěčem příběhu... ("Ty ses hádal s vypravěčem?" - "On si začal!" ) Film toho může nabídnout opravdu hodně, ovšem pokud ho neberete vážně. Prostě kravinka, která neurazí, naopak skvěle pobaví! :) ---> ("ÁááÁÁáááÁÁááá!!!" ) ()

sidny 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle komedii miluji i přes všechny její malé chybičky. Brendan svojí roli krále džungle hraje úchvatně a super inteligentní opičák je taky skvělý. nejvíce se mi na této komedii líbí jak je vše přehnané a parodizované, ale zárověň úplně skutečné. Prostě nejlepší komedie méjo mládí, která mi navždy přirostla k srdci. ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Naprosto povedený Tarzan. Brendan Fraser byl úžasný vždycky semi líbí ja hraje, ale tohle byla bomba smál jsem se ješte hodně dlouho potom. Ve spojení s vystrašenou Leslie Mann to byl koncert , který se nezapomíná. Poto ty dva pitomci , kterí vyváděli různé lumpárny tak ty mne taky dostali . No prostě ve spojení se všemi herci to byla podívaná pro celou rodinu a ještě víc.... ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Tomu říkám dobrodružná jízda. Tak tohle je vážně blbost ultra. Žena z města, se ocitne blízko muže z džungle. Jak to asi dopadne? 😄 Ty scény jsou vážně super. Hlášky také super. 😄 Poznámka: I vedlejší postavy jsou super. Hlavně pak průvodci a gorila. Poznámka: Je to dobrý cvok house. Hláška: "Co přitahuje ty holky ke koním?" Je TOP! 😄 Hvězdiček 4 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Poctivý guilty pleasure. Nějaký vtípky jsou hodně dětinský, ale nějaký maj zase dobrý nápady (např. "interaktivní" vypravěč). Hlavně ale z každý scény sálá pohodová atmosféra, takže jsem se nakonec smál i infaltilnostem v podobě prdící gorily, nárazům na liáně do stromu nebo gorilí kapele. Když se netočí jenom proto, že se musí a pro prachy, je to vždycky znát. Ačkoliv je to ve výsledku hrozná blbina, fakt jsem se pobavil. Prostě taková taškařice pro celou rodinu. Čtvrtá slabá hvězda za casting a práci se zvířatama. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Exkrementy v džungli byly vyrobeny z bramborové kaše. (veronikajel)
  • V jedné scéně se Max (Greg Cruttwell) dohaduje s africkými průvodci a nabízí jim odměnu v zamolech. Tato měna existuje pouze ve filmu. (Nick321)
  • Ursula (Leslie Mann) a její rodiče v tomto filmu jsou obyvateli San Francisca v Kalifornii. Shodou okolností je San Francisco ve skutečnosti rodným městem Leslie Mann. (lucius789)

Reklama

Reklama