Reklama

Reklama

Ženská věznice

  • Itálie Anime perse (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Do věznice ukryté v džungli přijíždějí nové dívky. Vědí, že vězení není žádný med, ale to, co je tady čeká, je mnohem horší než jejich představy. Sadistické dozorkyně tvrdě trestají sebemenší prohřešek. Některé vězenkyně jsou umučeny k smrti, jiné, ty krásné, jsou nuceny uspokojovat zvrhlé choutky zákazníků nedalekého nevěstince. Jen ty nejodvážnější se pokusí utéct. Jejich naděje je však mizivá. Stávají se snadnou kořistí pro lovce, kteří nemají slitování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Je to fakt veľmi slabý film. Ale môžete to brať aj tak, že sa na ňom budete zabávať. Veď herecké nevýkony sú tak úbohé, že hodnotiť ich nemá vôbec zmysel (Hlavne, že ukázali cecky a piče). Dialógy nie sú ani stupídne, ale keď sa nad nimi zamyslíte, tak vám dojde, že ani tie nedávajú veľký zmysel. K tomu, film nemá prvú hodinu absolútne žiadny dej, proste nuda. Potom prichádza poľovačka, kde môžme vidieť pár vydarených gore efektov, ale ti sú dobré iba na mŕtvych telách. Ak sa niečo krvavé deje so živou postavou je to hrôza. Ale z filmu sa dá aj niečo naučiť. Napríklad, že z jednohlavňovej brokovnice sa dá bez prebitia vystreliť až šesť krát... ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

... a nejvíc mě na tom pobavilo to, že to mělo nějaký scénář a kolonka "režie". Tohle fakt někdo režíroval podle nějakého scénáře?? A vážně si to někdo koupil na DVD?!? No to snad ne, já prostě odmítám věřit tomu, že tohle má 85 zdejších uživatelů ve filmotéce a nevyhodili to po jednom podívání... Ovšem je mi docela stydno z jiné věci. Jaká poměrně známá jména českého dabingu na konci zazněla při výrobě českého znění takovýho hnoje: Jitka Ježková, Tereza Bebarová (obě jsou držitelky ceny Fr. Filipovského!!), Zuzana Skalická, Martina Hudečková, Jitka Moučková, Bohdan Tůma, Petra Tišnovská, Stanislava Jachnická, Jaromír Meduna. Jo, vím, dneska je to složitý a hypotéky, leasingy na auta a složenky se platit musí, ale třeba taková J. Ježková - propůjčit takový krásný hlas a jméno k něčemu takovýmu??? ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda že Mattei nepřitlačil na pilu, i když tady je více nahotinek tak třeba Matteiho zombie kolekce je o dost zábavnější. Naneštěstí vím kdo je pán režisér takže jsem věděl do čeho jdu, jeho starší filmy jsou o dost lepší ale není to tak špatné. Jen nevím co Mattei vidí na Yzonové, protože nijak sexy mi rozhodně nepřijde. ()

kinderman

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si říkal, proč ztrácet čas s tak zjevným neumětelstvím. Pak mi ale došlo, že je vlastně hezké, když si filmový tvůrce v pokročilém věku namísto leštění festivalových cen či slintání nad půvaby pečovatelek v nějakém luxusním sanatoriu střihne ještě něco takového, tedy dílko mimo všechny kategorie a měřítka hodnocení, pro tuzemského diváka navíc okořeněné výkony „mistrů českého dabingu.“ ()

bulawaio odpad!

všechny recenze uživatele

Marnost nad marnost, ubohost a zlost.... Opravdu hodně špatně natočená věc, která mi svým stylem připomínala jihoamerickou telenovelu kombinovanou s hororem. Škoda, že to není alespoň trapně vtipné, takhle je to jen trapně trapné. Špatní herci, dialogy a bohužel i gore efekty. Výsledek nezachrání ani těch pár hezkejch Asiatek(většinou nahejch), o které v tomto díle jde. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama