Reklama

Reklama

Rande na jednu noc

  • USA Nick and Norah's Infinite Playlist (více)
Trailer

VOD (1)

Na newyorské ulice padla noc a dvě osamělá srdce v ní hledají maják, který by jim ukázal kudy se vydat dál. Už brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsme si ochotní připustit.  Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Denningsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (279)

Revanx 

všechny recenze uživatele

Milý malý romantický film o chlapíkovi so žltým autom , o kočke s bohatým otcom a o jednej dosť vyžutej žuvačke. Ústredná dvojica Dennings/Cera sú tým čo túto úplne obyčajnú romancu dostávajú nad hranicu priemeru. U mňa sa to pohybuje niekde medzi 3-4 hviezdičkami, za pekný pohľad na nočný život v New Yorku sa teda prikláňam k tým štyrom. ()

RasputincZ 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpříjemnějších romantických komedií, co jsem v poslední době viděl. Chemie mezi Michaelem Cerou a Kate Dennings funguje perfektně a za zmínku stojí určitě skvělé vedlejší postavy ( věčně opilá Carolina nebo parta gayů). Osobně se mi Rande na jednu noc líbilo i více, než 500 dní se Summer, které jsem považoval za nejlepší romantický snímek v poslední době, které vyrazilo z amerických vod. P.S.: Soundtrack je perfektní! ()

Reklama

ifa 

všechny recenze uživatele

Bývá to tak? Nebo ne? Pod kapotou žlutého Yuga vidíte celkem fungující motor, nastartujete a už ladíte na rádiu indie, na křižovatce červená, pohled na okolí, milí a super spolucestující, dobří kamarádi, jedna mrška, zařadit, jede se dál.Roury kalhoty a kecky.Malá kolize na cestě, holka z Marsu? Přiletěla pro někoho, pro koho, kdo ji poslal, že by předvídavý Amor? Nic, jede se pořád dál, další v autě, cesta fajn, noční New York taky, Králíci běhaj kolem a ne a ne je chytit. Stůj! Koukni na ten film, je fajn, ale benzín někdy začína docházet. 80% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak jednoduché, obyčajné a predsa tak dobré ? Nechápem čím si ma tento film získal, ale nemohol som od neho odtrhnúť oči. Príbeh bol tak slabý, že by som povedal, že skoro ani žiadny nebol, vtipy boli v podstate tiež suché a na ničom sa tu moc zasmiať nedalo, ale celý film ťahajú perfektný herci (Michael Cera a hlavne Kat Dennings), ktorým som uveril každý pohlaď a vôbec nezáleží, že to skoro nemá príbeh. Skratka hlavné duo si ma získalo. Perfektné obsadenie kde sú menej známe tváre, ale o to to pôsobí viac prirodzenejšie. Čistá jednoduchosť, ale s perfektnými hercami a hudobným doprovodom. 80% - 4* ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mě to dostalo svým citem pro okamžik a hlavně pravdivostí, s Michaelem Cerou jsem se dokázal ztotožnit tak přirozeně až mi to zarazilo, Rande na jednu noc dokonale vystihuje ten pocit, když víte, že byste se na tu rajcovní mrchu, co vás půl roku ignorovala měli vykašlat, ale když se na vás podívá, nemůžete si pomoct, uděláte všechno, abyste mohli být s ní a držíte se jakési iluze, i když to nikam nevede a vy to víte a to vás žere úplně nejvíc, chápete o čem mluvím? Náš hrdina to překonal a přebyl beznaděj láskou, ta rovina s gay kapelou by tam vlastně ani být nemusela, nicméně tato melancholická road movie nočním New Yourkem mi přirostla k srdci a neviděl sem jí naposled. Mimochodem skvělý soundtrack. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (13)

  • Norah (Kat Dennings) sa vo filme hlási k Straight Edge, čo je názov životného štýlu, hudobnej subkultúry a sociálneho hnutia, ktorého prívrženci sa zdržiavajú užívania alkoholu, tabakových výrobkov, drog a iných návykových látok. (Déé X Géé)
  • Vyzváněcí melodie Nickova mobilního telefonu je skladba "Boys don't cry" od kapely Cure. (Kárl)
  • Scény, které předcházejí vystoupení skupiny The Jerk Offs, byly točeny o šest měsíců později po dokončení filmu. (HellFire)

Související novinky

Reklama

Reklama