Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (98)

demented 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a ešte raz nuda. Staunton Hill nedisponuje ničím, čo by ho odlišovalo od rady žánrových indie súputníkov, ktoré v poslednej dobe so železnou pravidelnosťou zahlcujú trh. Vlastne jedna odlišnosť by tu bola a to post režisérskej stoličky, na ktorú zasadla ratolesť TOHO Georga A. Romera. Je pekné, že sa Cameron vydal v šľapajách svojho otecka, ale len meno samotné ešte nie je zárukou kvality (to holt nie je vždy ani u jeho fotríka). Je chvályhodné, že nás neobťažuje zombíkmi, ale (aspoň pre tentokrát) sa vrhol na odlišný subžáner. Tu však výčet pozitív konči, pretože Cameron nie je ani príliš zručný remeselník a ani invencia mu veľa nehovorí. Ach jaj. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Stauntou Hill je další z těch řad vyvražďovaček, nad kterými se nemá smysl ani trošičku pozastavovat. Nic originálního tady nenajdete a tak za zmínku stoji snad jen těch pár gore scének, které mají slušné předpoklady některé jedince slabších povah dohnat i k nevolnosti. Herci zvlášť pak ta potrhlá rodinka, vypadá spíše k smíchu, než aby někoho hrůzou strašila dlouho po nocích v posteli a tak bych označení horor spíše smazal být distributorem z obalu filmu. Scénář je stejně pitomý jako partička teenagerů a nepřekvapí ani původně šokované odhalení na závěr. Ano ano kdo by to kdy mohl tušit..., že za vším byl zahradník. Nuda za jednu hvězdičku a to díky první řezničině ( teď si připadám jako uchyl :D ). ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor nebyl až tak strašný jak jsem čekal ale žádná sláva to taky není. Ze začátku to je docela zajímavý ale potom to začne být nudný, potom tam sou pár brutálních vražd a ke konci filmu to začne být docela i zábavný. Hudba je docela dobrá a efektivní, postavy ujdou a příběh ujde. Za mě 4-4,5/10. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů se potřebuje dostat do Washingtonu stopem jenže když jim nikdo nezastaví tak dojdou na vrakoviště, kde se nechají svést nějakým chlapem co jede stejným směrem. Jenže po cestě jim klekne auto a tak musí jít pěšky. Zanedlouho ale narazí na opuštěný statek, kde jsou kvůli počasí nuceni přespat ve stodole. Když se probudí tak během dne se dozvídají to co by nikdy nechtěli. Totální kravina. Co se v tom filmu stalo ? Skoro nic. Slovo v názvu filmu MASAKR by tam vůbec nemělo být. Za mě 1* 10% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Hotovo, mama.“ Mám rád hixploitation a Georgea A. Romera pokladám za jedného zo 100 najlepších hororových režisérov, akí kedy na svete žili. Na nízkorozpočtovom a totálne neoriginálne napísanom (a zúfalo nakrútenom aj zostrihanom) filme jeho syna Camerona nie je NIČ, čo by mi stálo aspoň za 40%. Od neúspešných hereckých výkonov po podpriemerne napísané postavy cez nezmyslené jednanie postáv po 84 predvídateľných klišé zvratov, samozrejme nesmú chýbať banálne dialógy a smiešne hlášky. Zopár sekúnd kvázi tuhého gore to nezachráni. Banalita, nehodná mocného priezviska ROMERO. 20% snáď len za snahu a zasa pôsobivú Kathy Lamkinovú („čajová lajdy“ z Nispelovho TEXASKÉHO MASAKRU MOTOROVOU PÍLOU). ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 6 týždňov. (beso74)

Reklama

Reklama