Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

james11 

všechny recenze uživatele

Někdy jindy by se mi to asi tak nelíbilo jako teď. Takže asi dobře, že jsem na to narazil pravé teď :-) :-) :-) . ()

Tweetak 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo možná trochu trapné,ale tak po čtvrté minutě by se to mohlo vytáhnout i na 6 hvězdiček, tak moc krátké a tak moc pěkné a výřečné. ()

D||X 

všechny recenze uživatele

Obrovská dávka štěstí a optimismu!!!! :) Tak krásnej kraťas, že bych uvítal na každý den jeden takový :) ()

MistrTom 

všechny recenze uživatele

Krátký film, který vykouzlí úsměv na tváři i sebevětšímu morousovi. S úsměvem jde holt všechno lépe, ale je také potřeba mít někoho, komu ten úsměv bude směrován. ()

MinnieBonnie 

všechny recenze uživatele

Toto vo mne vyvolalo pocit spolupatričnosti s ľuďmi, vesmírom, Zemou, pocit, že si máme pomáhať a navzájom sa utešovať a vtedy dosiahneme naozajstné šťastie. Veľmi príjemný pocit v oblasti solar plexusu ostal ešte dlho po zhliadnutí. ()

Alchemilla 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je to děsná "pitomost", ale člověk při sledování přistihne, že se zubí a chichotá, a že najednou je všechno hezčí. :-) Zaručený lék na každou chmuru a na jakoukoli blbou náladu. ()

prostoreka 

všechny recenze uživatele

Usmievam sa a plačem vždy, keď to vidím. Krásne. Skrátka krásne. Nič vážne, nič tragické ani ťažké a pritom (pre mňa osobne) úžasné. ()

Ag.Sournamek 

všechny recenze uživatele

"You paid for parking... for me?" Úsmev lieči, to vedeli už páni a dáma z Modusu, ale keby som stretol T.J. Thyne osobne, asi by som mu vrazil päsťou do ksichtu a vyšťal sa mu na oči. Oveľa viac sa mi páčil v polohe, akú mal v "Ghost worlde". Ale čo už so mnou, starým haterom... ()

Reklama

Reklama