Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (51)

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Průměrný hororový zážitek - málo napětí a lekaček, některé scény byly docela vtipné (i když to se dá považovat za plus) a konec byl velmi předvídatelný, ač příběh samotný špatný nebyl.

plakát

Sinister (2012) 

Když jsem se začala dívat, netušila jsem vůbec o co jde, znala jsem pouze název filmu. To, že to bude tak neskutečně dobré jsem opravdu nečekala. Téměř celou projekci jsem cítila napětí, které vždycky správně vygradovalo. Námět zajímavý, i když se na místech nevyhnul hororovému klišé. Výkony herců taky super. 5*

plakát

Láva (2015) 

Nápad a příběh celkem pěkný, ale bylo to dlouhých 7 minut mého života.

plakát

Katy Perry: Skutečná tvář (2012) 

Moc pěkný dokument. Nejen o stinných a světlých stránkách showbusinessu, ale i o samotném umělci - Katy Perry. Samozřejmě, když ji neposloucháte, nejspíše si film tolik neužijete. :)

plakát

Víkend u Bernieho (1989) 

Suverénně jedna z nejlepších komedií, co jsem za dlouhou dobu viděla. Originální nápad, trochu morbidní, ale nesmí se to samozřejmě brát moc vážně. Top.

plakát

Ulička hanby (2014) 

Parádní odpočinková komedie. Sice mě Elizabeth Banks dost často málem přiváděla k šílenství s tím, že na reportérku měla neskutečně špatné vyjadřování v tíživých situacích, ale bez toho by samozřejmě tato komedie nebyla takovou komedií. Průměrná kvalita, ale užívala jsem si jí :)

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Pořád jsem čekala, kdy mě děj vtáhne. To se bohužel nestalo. Ale koukalo se na to celkem pěkně.

plakát

Gravitace (2013) 

Úžasná záležitost. Byla jsem vůči tomuto filmu trochu skeptická, protože málokdy jsem nadšená z tolik opěvovaného filmu, ale nic tak poutavého jsem dlouho neviděla, prožívala jsem každou minutu. Vážně. Příběh nebyl tak složitý, ale člověk jakoby pochopil lidskou bytost. Doporučuji.

plakát

Krvavá hostina (2005) 

Po celý čas jsem přemítala, jestli je film myšlen vážně, nebo jako komedie, právě kvůli své absurditě, na kterou hodně lidí nadává. Ale pro mě byl tenhle nesmysl právě jakýmsi kouzlem, proto dávám tři hvězdy.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Brát to opravdu jako horor, hodnotila bych jako odpad, ale jelikož jsem to před shlédnutím netušila, brala jsem to jako komedii, maximálně thriller, a to hodnotím dvěma hvězdami. Podle toho, co jsem o filmu slyšela, trošku předčil má očekávání, ale konec opravdu nee. To trošičku přehnali. Ostatně jako celý film. (PS. Netuším proč, ale tak trochu mi film po celý čas připomínal Krvavou Hostinu.)