Reklama

Reklama

Úsměvem ke štěstí

(neoficiální název)
  • USA Validation

Obsahy(1)

Hugh Newman (T.J. Thyne) pracuje na konci tmavé chodby jednoho parkoviště a potvrzuje zákazníkům parkovací lístky. Obyčejná, nudná práce, že? Ale proč je u něj taková fronta? Hugh se totiž od tisíců podobných zaměstnanců něčím liší. Na každého se usměje a každému řekne něco krásného. Dělá to proto, že miluje lidské úsměvy. Jenže když se jde jednou nechat vyfotit na řidičský průkaz, potká dívku, která všem jeho pokusům o vyvolání úsměvu odolává... (Kryat)

(více)

Recenze (292)

hippyman 

všechny recenze uživatele

nečekané a náhlé vyplavení moře serotoninu, a to díky tomuhle kraťasu! koňská dávka optimismu, skvělé muziky, báječné pointy... pecka peckovatá ze všech nejpeckovatější, povinná záležitost pro všechny, kdo zrovna nemají úsměv na tváři, ale i pro ty, co si ho chtějí pro jistotu potvrdit... 100% ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Za čtvrthodinu stihnout to, co někdo nedokáže celý život, tomu říkám skutečné prosté a pro někoho možná naivní lidství. Hodnota člověka není v jeho postavení ve společnosti, není v tom, co dokáže nahromadit za hmotu, ale kolik nehmotných světýlek na tomto světě po sobě nechá. U tohoto krátkého filmu se dá smát i brečet a to současně. Ordinoval bych to povinně každému bručounovi aspoň třikrát denně;). Myšlenka tohohle dílka je stará jak sám lidský svět. Je zvláštní, kolika lidem v komentářích to připadá hloupé, až protivné. Zkuste někdy sami přinést ostatním kolem sebe aspoň kousek radosti. Stojí to za to! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak ide o prirodzený úsmev, tak je to dobre, no ak sa má niekto usmievať nasilu, to už až tak dobré byť nemusí, ba naopak. Skrátka, ak zamestnanec, či hocijaký človek nie je šťastný a vnútri svojej duše sa trápi, tak mu úsmev asi veľmi nepomôže. My sme dosť cynická krajina a máme na to svoje dôvody. V histórii v Európe vraždili deti pred očami ich rodičov, nechávali ich vyhľadovieť na smrť, tiež ak využívali mnohých nielen na otroctvo, týrali ich, proste smútok je niekedy prirodzenou súčasťou našich životov a ak ho vieme pretaviť do zmeny situácie, tak je možno aj prospešný. Život vie byť skvelý, no chýba mi tu zahrnutie toho nútenia k úsmevu a nútenia k povrchnému šťastiu, ale film to bol krásny, aj keď miestami som mal pocit, že chlapík je doterný úchyl, že sa preháňa, či že to hrali príliš na tie emócie vrátane hudby, ale na chvíľu som sa aspoň pobavil, nebol to zlý nápad, len nedotiahnutý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Validation" - kontrola platnosti; potvrdenie o platnosti; validácia... Náramne pozitívny krátkometrážny film. Síce mierne patetický a zjednodušene naivný, ale aj tak veľmi príjemný. V dnešnom uponáhľanom, agresívnom svete, ktorému zodpovedá aj patričná filmová tvorba, je niečo podobné dosť ojedinelý úkaz. Hlavný hrdina, obyčajný, nenápadný chlapík - Hugh Newman, je dobrák od kosti, ktorý každému vyčaruje úsmev na tvári. **** ()

Andresito 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že vám Validation nevykouzlí úsměv na rtech, ale na můj vkus až moc okatě hraje na city a to hlavně kvůli Thyneovi, kterému jsem toho fajn chlápka nevěřil ani na chvilku a hrozně se mi protivil. A klidně si můžete říct, že jsem cynik a že tohle pohlazení na duši nedokážu správně ocenit. 65% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama