foto

T.J. Thyne

  • nar. 7.3.1975 (42 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v početné rodině, celým jménem jako Thomas Joseph Thyne, celkem má pět sourozenců. Jedná se spíše o seriálového herce, poslední dobou se začal věnovat i produkci stejně jako jeho bratr Tone Thyne. Jeho další bratr John Thyne III je advokát a realitní makléř, který tento rok kandidoval v městské radě města Santa Barbara.

Po dokončení střední školy se přestěhoval do Los Angeles, kde začal studovat herectví na Univerzitě Jižní Kalifornie, kterou dokončil v roce 1997. V roce 2001 byl spoluzakladatelem spolku Theatre Junkies, který nabízí různé workshopy a programy na profesní rozvoj herců.

V současné době natáčí již pátou řadu seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ, který ho zatím nejvíce proslavil, ale účinkoval v mnoha dalších seriálech, kde se většinou jednalo jen o nevýznamné role. Například: 24 HODIN, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, HUFF.

Lucka "rumbiq" P.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pardon, The
2011 Shuffle
2008 Ball Don't Lie
Hloubka duše
Phone Book, The
2007 Úsměvem ke štěstí
2005 Hra na svádění (TV film)
2004 Nikdy to nevzdávej!
Rent-a-Person
2003 Exposed
Lepší pozdě nežli později
Timecop 2
2001 Kdo hulí, ten umí
Před svatbou ne!
Přízračný svět
Ztráty a nálezy
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Erin Brockovich
Grinch
Kdo seje zlo
Kritický bod
Love Her Madly
Po čem ženy touží
1999 Ed TV
Kilroy (TV film)
Scriptfellas
Spiknutí proti Darwinovi (TV film)

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
The Final Chapter: The End in the End (S12E12)
The Final Chapter: The Day in the Life (S12E11)
The Final Chapter: The Radioactive Panthers in the Party (S12E10)
další epizody (11)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Hrobník znovu na scéně (S04E13)
Vášeň na ledě (S04E12)
Dvojí trable v manéži (S04E11)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
další epizody (16)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (24)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
Huff (TV seriál)
Vánoce na draka (S01E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S04E17)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Sebeovládání (S01E04)
Jack & Bobby (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jedna rána, jedna smrt (S01E13)
Odložené případy (TV seriál)
Dravec (S01E20)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Papírovou či igelitovou (S04E14)
2003 O.C. (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Good Morning, Miami (TV seriál)
MDs (TV seriál)
That '80s Show (TV seriál)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
2000 Then Came You (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Jesse (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Stoprvní (S05E03)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 The Wayans Bros. (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Kutil Tim (TV seriál)

Dokumentární

2008 Bones: Access All Areas (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(28)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace