Neplodná obrana

Witless Protection

Bodygard proti svojej vôli

Komedie

USA, 2008, 97 min

Rozpočet $7,5miliónaTržby USA $4,161,625Tržby CelosvetovoTržby za predaj DVD v USA $14,670,283 //počet predaných kusov 751,809(17.5.2010)

• Djoker

Když se člověk jmenuje Larry The Cable Guy, tak snad ani nemůže hrát v normálním filmu. Začínám si říkat, že možná taky sesmolím na koleni nějaký scénář, protože lidem stačí fakt málo, když se pořád točí podobné kousky. Velice jednoduchý humor potěší především při žehlení, vaření nebo usínání. Chválím jen evidentní výsměch byrokracii.(16.2.2011)

• Smok

Humor je tu servírovaný tak násilne, až som sa miestami cítil trápne za tvorcov. Keď k tomu prirátam pritrúbly a silený nápad s únosom svedkyne a slabučké herecké výkony, tak musím prestať písať, lebo začínam mať pocit, že aj 1* je veľa.(11.11.2008)

• Stegr

Zlaté maliny 2009 - 3 nominace - Nejhorší herec HR (Larry the Cable Guy), Nejhorší herečka VR (Jenny McCarthy), Nejhorší herecký pár (Larry the Cable Guy & Jenny McCarthy)...(11.2.2009)

Celkem vtipné, místy nechutné. Ale nenudil jsem se(16.11.2008)

• Tygrys

Jednoduchá komedie se stoprocentně předvídatelným příběhem, ve které se občas chytne nějaká hláška hlavního hrdiny.(27.3.2009)

• .maggie.

Maminko! Pomoc!(10.9.2011)

• maverick10

Pribeh o balikovi z krupanova a o jeho dobrem srdci :-( Pouziti primitivniho humoru sice krasne koresponduje s charakterem hlavniho hrdiny, ovsem pro rozmazleneho divaka je tohle nestravitelne sousto.(15.11.2008)

• drexik

Až příliš křečovitý pokus o komedii, kde hlavní hrdina hláškuje o duši. Bohužel to celé vyznívá spíš uboze než vtipně.(7.6.2009)

• Biggy

U filmu jsem se krásnou hodinu a půl příjemně NUDIL ! Absolutně bez děje, herecké výkony pokulhávají a režisér by se měl zamyslet nad tím, jestli má ve své ponuré tvorbě vůbec pokračovat. Za zmínku stojí možná tak P. Stormare, který se snažil film, ač beznadějně, nějak zachránit. 1/5(31.5.2008)

Larry je strašně nepříjemnej rádobyvtipnej buran, kterej je na přesdržku. Film samotný je hrozně násilná komedie, teda ne že by v ní probíhalo nějaké násilí, ale ten humor je tam tlačenej fakt hodně násilně, až to vadí. Ale scéna letištní prohlídky mě fakt bavila, hlavně ty humorné útoky na americký Patriot Act, to fakt bavilo. Herecky film nestojí za nic, dokonce i můj oblíbený Peter Stormare nepředvedl vůbec nic. Naproti tomu Ivana Milicevic zřejmě chápe, že být jen hezká nestačí a proto hraje (sice žádný převratný herecký výkony, ale hraje) a navrátivší se Eric Roberts svou kratičkou roli taky zvládá a ukazuje, že není takový ztracenec, za jakého by mohl být považován. Takže hvězdičku za Ivanu, druhou za Erica a třetí za letištní scénku.... Pro tyhle tři věci stálo za to si ten film pustit.(17.12.2008)

Stalo se to jednou večer, když se partě kamarádů ještě nechtělo spát.. Zapli televizi, a hle - zaujme je jeden týpek, který si svým poskakováním tak trochu hraje na Rockyho. Nechápu tohle nízké hodnocení, protože mě i ostatní kamarády tahle komedie docela zaujala a hodně jsme se nasmáli.(18.7.2011)

Odprostil jsem se od hodnocení hereckých výkonů, stupidnosti scénáře a děje a dávám 4* za výbornou zábavu. Od komedie čekám pouze pobavení a smích a to jsem zde dostal.(31.1.2009)

• artas

Asi jediná vtipná časť filmu je prehliadka na letisku no a to je na 97 minútový film veľmi málo, ľutujem, nestálo to za ten premárnený čas.(29.3.2009)

• Just.m3

Pár vtipných hlášek zachránilo tento snímek, jinak bych hodnotil odpadem.(1.1.2009)

• R.I.P.

Zhovadilá, stupidní dementní sračka, která může pobavit jen imbecila, ktremu vykouzli na rtech usmev i uspesne vykonana potreba.(25.12.2008)

Celkem slušný průměr, Jenny je furt kočka a tak je i na co se dívat. ;-)(24.9.2009)

Klasická americká pitomost, která má však jistou sílu, díky které u ní vydržíte celou dobu. Příběh nijak zvláštní a celé to stojí na buranských projevech hlavního hrdiny a znechucených grimasách jeho společnice. Ale 50 % dám s klidným svědomím.(4.11.2009)

• HaceR

To si autori robia srandu nie? Takúto megasračku som už dlho nevidel. Nie je tam jeden normálny rozhovor. Vtipné scény sú skôr k plaču ako na smiech. Tento film bol naozaj neplodný.(6.4.2011)

• Greenpeacak

lol xD(12.7.2011)