Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna zalezitost. Spis teda komedialni drama nez romanticka komedie, nicmene dulezity je to komedie. Uvod je sice docela suchej, nudnej Reynolds, nic moc se nedeje. Jenze nekdy po pulhodince Reynolds zacne magorit a dostavat se z jednoho prusvihu do druhyho a i kdyz to pusobi misty lehce prehnane, scenaristi to maj docela dobre promysleny, takze nic vylozene nebije do oci. No a velky plus je samozrejme Reynolds, kterej hraje paradne, ma komedialni talent a umi to dobre podat. Navic ve vedlejsi sexy roli doktorka ze Scrubs Chalke. Takze po rozpacitym zacatku nakonec spokojenost. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem dost slušná vztahová komedie s jedním "malým" nedorozuměním a především Emily Mortimer. Ale i ostatní herci byli sympatičtí. Mně se prostě líbí americké komedie, které jsou vlastně cele o svatbě, svatebních dnech, přípravách na svatbu atd. (Dokonalá partie, Nesvatbovi, Fotr je lotr apod.). Takže u mě dobrý. Čtyři hvězdy sice ne, ale být škála větší, tři a půl by to byly určitě. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem se těšil hodně a zase hodně mě to nepotěšilo, syndrom těšení je ve filmovém světě neobyčejně krutej, i když normálně to neuznávám!! Opět první polovina filmu je velice dobrá, i když už od samého začátku film postrádá vyváženější tempo, některé věci bych řešil mnohem rychleji. Proto se v klidu můžeme přesunout k hereckému obsazení, které je nadmíru zajímavé a všichni si své role odehrají dobře, vyčnívá samozřejmě Reynolds, bez pochyb nejlepší postava, taky je hlavní, někdy to ale neznamená nejlepší!! Druhá polovina filmu nudí a pouze záblesky ( scéna v krámě a na rybníku ) dobrých okamžiků drží vaše oči otevřené!! Jednou větou: Ryan Reynolds je další herec od kterého bych už zase chtěl nějakej akční nářez!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Venku panuje CHAOS! Stanovme si priority a neřiďme se pudy!!!!..... Film, který potvrzuje teorii, že Bůh chtěl na Zemi chaos, proto stvořil ženu. Jestli tohle víte, není nutné film vidět. Ledaže by jste věřili, že za vším chaosem stojí LÁSKA! V tom případě je to film pro vás! První půlka tragikomická a ta druhá ve znamení posmutnělé dramatiky. Prostě manželství, ženský a láska. Co Vám mám říct víc! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Přátelé mi říkají ,,CHRONOMETR“. 2.) Můj život se řídí podle předem připraveného seznamu. 3.) Právě jsem se dozvěděl, že mám navíc chromozom X. 4.) Mám rád filmy, kde láska zvítězí nad lží a nenávistí. PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Sympatický příklad toho, že když se umě pracuje s klišé, tak to může fungovat a důkaz toho, že Ryan Reynolds by se měl držet toho, co mu jde a ne vymetat béčkové blockbustery (R.I.P.D., Green Lantern atp.). Jinak souhlas s tím, že po hodině tomu skutečně zlehka dojde dech, ale i tak se v rámci žánru a US projekce jedna o velice sympatickou záležitost. Víc takových filmů. 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama