Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stárnoucí muzikant Harvey Shine se živí skládáním hudby pro reklamy, v poslední době s hořkým pocitem neúspěchu. Na pár dní odjíždí na svatbu své dcery do Londýna, má však pocit, že byl pozván jen z povinnosti. Proto se rozhodne, že se raději vrátí letadlem zpátky domů. Náhodou přitom potká zaměstnankyni letištní pobočky Kate, která se cítí podobně jako Harvey. Žije osaměle a utíká před telefonáty matky, jež ji ve dne i v noci kontroluje. Oba netuší, že své dosavadní předsevzetí a životní postoje nečekaně přehodnotí… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

neneka 

všechny recenze uživatele

Po přečtení ostatních komentářů si tak říkám, proč chtějí (chcete) neokoukané, nevídané, neslýchané, vždyť ono se v životě hodně věci opakuje a se setkáním dvou lidí to taky hodně často nebývá tak, že se dva potkají, jiskry lítají a mají jasno... takže pro mě hodně milý a snad to nevyzní příliš pateticky ale taky nadějeplný film. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak by v tom hrali iní herci, ako Dustin a Emma, tento film by sa dostal asi iba na televízne obrazovky. Preto ich účasť na takto jednoduchom projekte príliš nechápem. Ale starnú, riešia iné veci ako ja a tak majú možno radosť z hrania vo filmoch, ktoré ich zrejme viac obohacujú po osobnej stránke. Ak budem v situácii, keď nastane môj posledný čas na lásku, budem s takýmito filmíkmi asi spokojnejší. ()

Reklama

tempus 

všechny recenze uživatele

Děj je sice trochu více jednoduší, ale podán tak, že uplyne hodina a půl, a ani nevíte jak. Snímek nemá jedinné zaškobrtnutí. Klidně si ho pustím raději, než leckteré romantické příběhy, kterým jsem dal 4*, které paradoxně jsou horší. Důvodem, proč také nemá tento milý film 4, je kvůli tématické odměřnosti. Za 40 let je pravděpodobné, že své hodnocení navýším. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Strašně připitomělá historka, kdy protivný žvatlající stařík užene jednu neurotičku. Tady chybí úplně vše: příběh, nesnáze, milostná scéna, chemie mezi herci..... Scénář je tak zoufalý, že hrábnul s povděkem i po nevěrohodně dramatické nehodě, kterou obšlehl ze stařičkého filmu Nezapomenutelná láska. A kdyby opravdu někomu nedošlo, jak strašlivým nedostatkem nápadů scenárista trpí, je zde dokonce jedna "legrační" převlékací scéna, kde humor spočívá v tom, že hrdinka zkouší šílené šaty, které by normální žena ani nesundala z ramínka, a pak se diví, jak příšerně v nich vypadá. SHRNUTÍ: Vy dva jste měli zůstat každý na své straně oceánu. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Vždycky potěší, když shlédnete film, který se vám líbí mnohem víc, než jste od něj čekali :-) Harvey Shine v podání opět skvělého Dustina Hoffman si ve zralém věku uvědomí, jaké jsou jeho priority. Stačí, když mu v tom pomůže Kate Walker v podání opět skvělě Emmy Thompson. Klasická romantika, kdy k sobě ti dva fakt padnou. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Holčičku na svatební hostině, která řekne Harveymu (Dustin Hoffman) a Kate (Emma Thompson): "A víte, že tohle je dětský stůl?" hrála Gaia Wise, dcera Emmy Thompson. Dcera režiséra filmu Joela Hopkinse seděla u stolu také. (PogoJoe)
  • Emmě Thompson a Dustinu Hoffmanovi to spolu po herecké stránce tak klapalo v Horší to už nebude (2006), že spolu chtěli natočit další film, a tak se oba zapojili do tohoto projektu. (HappySmile)

Reklama

Reklama