Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze (81)

noelcoward73 odpad!

všechny recenze uživatele

Na první díl jsem se koukl jen proto, že ve vysílání nahradil Bod G. Už předtím jsem věděl, že se s Bodem G nedá vůbec srovnat. Prvních pár minut mi to potvrdilo. Doufal jsem, že se to vylepší, ale pokračování bylo ve stejných kolejích. Absolutně žádný vtip a obsah o ničem. Možná to nebyl úplně špatný nápad, ale ve výsledku se jedná o příšernou katastrofu. Tento seriál si ani jednu hvězdičku nezaslouží. ()

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Svižný, zajímavý a zábavný seriál. Jemný britský humor a ironie a drama v jednom. Vážná témata pojímá s nevídanou lehkostí. Díky tomuhle seriálu jsem si oblíbila Billie Piper - ačkoli mě předtím jako Rose v DW neoslnila, tady si mě jako Hannah/Belle naprosto získala. "Some choices we make for ourselves in life. And some we make for other people. Not because we don't love them. But because we do. The only way we know it's right is if it let's us stay true to ourselves. But we can't regret our choices. The past is behind us. All we have is the present and the future. Whatever that may bring." ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu zahozený potenciálně skvělý námět. Rádoby sexuální otevřenost, kterou by snad ani nemuseli vysílat po 22 hodině. Belle/Hannah je nesympatická a co hůř ne moc hezká, její zážitky jsou sice zajímavé, ale nezajímavě natočené. Přiznávám, že jsem viděla sem tam pár dílů, ale ono se mi to opravdu nelíbí :( ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Ahoj já jsem ´´luxusní´´ štetka a žiju dvojím životem.Normálně jsem nevýrazná sekretářka ale v noci..grrwrr mňau sem neskutečně žhavá děvka,co ráda neustále mrdá,ale ještě radši vo tom imbecilně pindá.Stovky hezčích holek jsou rozmístěny po Pražských privátech,kde vám za pětikilo přeblafne pinďu desetkrát sympatičtější studenka biologie nežli je tahle ´´žhavá´´ Britská fuchtle a na ČSFD jsou rozmístěny stovky lepších a méně zbytečných seriálu,které mají menší hodnocení nežli tento naprosto nejzbytečnější výplod seriálové produkce posledních let. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Slabý, nevzrušivý, povrchný seriál /britcom/ s málo pútavou hlavnou predstaviteľkou alebo nepútavo stvárnenou hlavnou postavou (?), rozhodnite sami. Cynického humoru pomálo, iný ani nehľadajte, aspoň som si ho príliš nevšimla ("Jóó, je ženatý. Ale jeho žena s ním nespala posledních 5 let, takže predpokladám, že oba dva porušili manželský slib...." )- to áno, v cynizme dosahuje Billie Piper zaručene orgazmus. Ale bohužiaľ Tajný denník hrozivo stroskotáva pre jedinú ambíciu byť dramatický a vtipný v 1... Dokument?, dráma?, komédia?, výpoveď? Čo tak všetko dokopy a ešte niečo pridať? Napríklad nevhodnú a málo vzrušujúcu hlavnú predstaviteľku? A získať houby?Takéto nezdravé snahy nabetón rozhodia, keď na ne narazíte. A vycítite viac. A nedostanete ani to vzrúšo... ... ...! P:S: Ružový plagát je veľmi povedený. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát. (Exos)

Reklama

Reklama