foto

Lily James

  • nar. 5.4.1989 (28 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lily James (nar. 5.4.1989) je anglická herečka. Narodila sa v Esher, Surrey, Anglicko. Vzdelávať sa začala na Arts Educational School v Tringu a následne pokračovala v štúdiu herectva na Guildhall School of Music and Drama v Londýne, ktoré ukončila v roku 2010.

Jej debut bol vo februári 2011 v londýnskom divadle London's Young Vic Theatre, v divadelnej inscenácii hry Vernon God Little. V súčasnej dobe hrá Desdemonu v hre Othello v produkcii Daniela Evansa, spolu s Dominicom Westom a Clarke Petersom. Objavila sa v televíznych seriáloch SECRET DIARY OF A CALL GIRL (2007) a JUST WILLIAM (2010). V roku 2012 sa predstavila vo fantasy WRATH OF THE TITANS.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
Darkest Hour
2016 Pýcha, předsudek a zombie
Romeo a Julie (divadelní záznam)
The Exception
The Tale of Thomas Burberry
2015 Dokonalý šéf
Popelka
2013 Silent Treatment
2012 Fast Girls
Hněv Titánů

TV seriály

2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Episode #5.8 (S05E08)
Episode #5.7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Episode #4.8 (S04E08)
Episode #4.7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Episode #3.8 (S03E08)
2010 Já, William (TV seriál)
2007 Tajný deník call girl (TV seriál)

Dokumentární

2014 Život v časech "Panství Downton" (TV film)

TV pořady

2016 Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace