Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze (81)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Postupem času si začínám Belle/Hannah opravdu zamilovávat. Je neobyčejná, sympatická a svým způsobem příšerná. Rozhodně jí ale nechybí šmrnc. Některé díly jsou opravdu hodně sexuálně laděny, některé méně. Těžko říct, které mám radši. Každopádně je to zábava a jsem zvědavá, kam to ještě povede. Po 3. sérii dávám 4,5*. Je to lepší a lepší..Oblíbené postavy: Hannah ()

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná britská oddychovka. Když máte náladu na Londýn, přízvuk a trochu toho "zakázaného ovoce", tak určitě pobaví. Co se mi opravdu hodně líbí a vyvyšuje seriál o stupínek nahoru je hlavní hrdinka, kterou haní kde kdo, nicméně z ní čiší nesmírná sebejistota, je si jistá v kramflecích a ikdyž vypadá "netradičně", tak to svým chováním nedává na sobě vůbec znát (ikdyž si je toho jistě sama velice dobře vědoma) a to ji dělá v očích diváka nebo alespon v těch mých, zajímavou a jaksi skoro až exoticky přitažlivou. Dost mě baví ji sledovat, jak mluví, gestikuluje a ikdyž to ani pro mě není vyloženě prototyp "superkočky", tak ji svým způsobem obdivuju a myslím si, že má určitě hodně co do sebe. Nejsem si jistý, jak by se mi seriál líbil nebo mě upoutal k obrazovce, kdyby v hlavní roli byla nějáká klasická tuctová krasotinka, ale řekl bych, že by zdejší hodnocení bylo ještě o něco nižší. Za mě pochvala, jak udělat seriál zajímavějším a trochu originálním. ()

Reklama

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Odvážna situačná komédia snažiaca sa kombinovať drámu s komédiou. Treba podotknúť, že v prvej sérii sa tvorcovia upriamili najmä na komediálnu zložku, čo sa im darilo v jednej časti viac, v inej menej. Druhá séria však výrazne "zvážnela" a musím priznať, že sa mi to takto páči viac. V každom prípade však ide o zaujímavý a nepochybne odvážny počin, ktorý potvrdzuje, že filmy so sexuálnou tématikou nemusia byť za každú cenu vulgárne, prípadne adresované teenagerom. ()

sataneek 

všechny recenze uživatele

Seriál má podmanivou londýnskou atmosféru. Přesto, že se u něj člověk nezasměje, ani nepotřebuje hlouběji zamyslet, přesto mě dokáže udržet u obrazovky a přiměje sehnat si další díl. Nicméně, myslím, že režisér při obsazování hlavní role sáhl lehce vedle, takhle si luxusní prostitutku vážně nepředstavuji a její výkony, no raději bez komentáře...:)) ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Začal jsem koukat jenom kvůli Billie Piper. Mám rád Doktora Who =) Musím ale přiznat, že není můj typ a vzhledově mně do role moc nesedí, možná se angličanům libí. Mám rád její přízvuk a intonaci, takže s dabingem je to pro mě absolutně nezajímavé. Děj je nudný, nedotažený a opakující se (vydržel jsem 1.serii). Styl natočení se mně nelíbí "to mlhavé rozhostření" je dle mě naprosto zbytečné a jen kazí dojem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát. (Exos)

Reklama

Reklama