Reklama

Reklama

U2 3D

(koncert)
Trailer

Unikátní projekt – první 3D záznam koncertu na světě. Film byl natočen během jihoamerického turné Vertigo skupiny U2. Neopakovatelnou atmosféru živého vystoupení legendární U2 si mohou diváci vychutnat díky vyspělé digitální technologii 3D, vícekanálovému surround zvuku a v neposlední řadě díky pulzující atmosféře turné Vertigo, které je jedním z neúspěšnějších koncertních šňůr vůbec. Cílem projektu je, jak řekl sám Bono, zprostředkovat jedinečný zážitek z živého vystoupení co nejvíce lidem. Hlavně pak mladým lidem, kteří si nemohou dovolit drahé lístky na koncert. Film slibuje novou dimezi filmového prostoru, kde se divák stane účastníkem vyprodaných koncertů U2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

jorgus 

všechny recenze uživatele

Hlavnim problem pro me neni, ze juuu tuuu je pro me jen jedna z mnoha dobrych kapel ale nevyrovnanost koncertu. Efektni nastup je zabrzden naprosto hluchou druhou tretinou, ktera asi mnohem vice rika skalnejsim fanouskum nez me. Finale ale opet slape na plne koule:)druha vytka k samotnemu technickemu pocinu...bylo to opravdu 3D..ano bylo to, ale porad to byl jen zaznam koncertu trochu plasticteji, nic vic nic min..nemel jsem pocit ze jsem v davu, diky omezenym moznostem vyuziti vsech vychytavek 3D kina se z toho stal jen plastictejsi zaznam koncertu a ne uzas nad vydobytky techniky. Takze slusny koncert, s perfektni atmosferou davoveho silenstvi ale vic nez tri to ne..juuu tuu nejsou moje srdecni zalezitost, takze jsem nebyl uplne pohlcen a vnimal jsem uvedene chyby:) ()

Katka88 

všechny recenze uživatele

Vidět a slyšet U2 naživo je jeden z mých koncertních snů a pořád doufám, že se mi brzy vyplní. Sedět jak zařezaná v kině, mít všechny na dosah a ještě se dívat Bonovi do očí...nádhera. Už jenom při pohledu na publikum mi běhal mráz po celém těle, což jen tak nezmizelo. Naprosto mě dostala New Year's Day a Sometimes You Can't Make It On Your Own. (edit: podruhý je to ještě lepší a silnější zážitek!) ()

Reklama

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Skutečná pecka, jsem moc rád, že jsem se na U2 3D nakonec vypravil, protože to stálo za to. Úžasná atmosféra, která vás díky třidéčku vtáhne a ukáže stage z perspektiv, o kterých jste si dřív mohli nechat jen zdát. U2 válejí a v 3D kabátku je to vynikající. Jediné, co by to mohlo překonat, je reálný koncert (kterého se snad v létě dočkáme ;). Yeah! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Úžasný zážitok! Efektne nasnímaný a zostrihaný záznam z koncertu, presýtený pestrofarebnosťou svetelnej steny, doplnenou z nej prevzatými grafickými vložkami do 3D, podporujúcimi Bonove texty a charakter hudby. Úžasná vec, ktorá vás dostane tak blízko k nim, že výsledný dojem je 10x silnejší než stáť na koncerte v spotenej mase a vidieť iba ich siluety. A nie je to iba filmárčinou, tento brazílsky koncert mal naozaj skvelú atmosféru. Jediné, čo ma trochu mrzí je, že v kine nie je priestor na to, oddať sa eufórii so šalejúcim publikom. Pri nástupe "Pride" mi zvlhli oči. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy dávám za agitky typu čtení deklarace lidských práv a za to, že nejde o syrový záznam jednoho koncertu, ale o sestřih. Jsem zarytým fanouškem U2 už čtvrtstoletí, ale občas se neubráním dojmu, že jde o monstrózní kýč. Ale co naplat, to jsou jen kecy, stejně se mi vždycky roztřesou kolena, když slyším WtSHNN a říkám si být na živáku, asi se rozbrečím jako malej kluk. Jenže tady to ze mě nějak nešlo.Pěkný film, ale živák to prostě není. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Záznam byl pořízen během koncertů pod širým nebem (mimo Severní Ameriku) v Mexiku City v Mexiku, v Sao Paulu v Brazílii, v Santiagu v Chile a v Buenos Aires v Argentině. (POMO)
  • Producenti museli získat prakticky každou digitální kameru a nahrávací zařízení na světě – tzn. 18 digitálních kamer Sony F950 CineAlta a nahrávací zařízení SR (2 kamery na každou 3D plošinu). (POMO)
  • K natáčení bylo použito zatím největší množství 3D kamer pro jeden filmový projekt. Celkem vzniklo více než 100 hodin 3D videozáznamu. (POMO)

Reklama

Reklama