Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
Good Luck Charlie, It's Christmas!
Good Luck Charlie: The Movie
(neoficiální název)
Komedie / Rodinný
USA, 2011, 90 min
Arlene SanfordObsah
Teddy a Amy jsou na cestě za prarodiči odloučeni od zbytku rodiny. Pokoušejí se cestovat na vlastní pěst, ale nakonec musí být ve vánočním čase zachráněni. (oficiální text distributora)
Sifaka
V duchu seriálu, ale o krapet lepší, bavil jsem se a hlavně to hltá má 18ti měsíční dcera, která to viděla celé už asi desetkrát, takže za ni přidávám hvězdičku navíc.(26.12.2011)
blackrain
Nejdříve mi ta rodina přišla zralá na profackování a strašně odpudivá. Byla jsem pevně rozhodnutá, že to ani nedokoukám a budu to muset vypnout, abych nepřišla k ujmě na zdraví. Ale pak jsem se dokonce i bavila. Sice tenhle příběh nepřináší vůbec nic origálního a na začátku je zcela jasné jak vše dopadne, tak čas strávený s touto rodinkou uteče docela rychle. Na Disney Channel zabrousím velmi zřídka.(2.1.2012)
Ellise
Kdyby jsem nebyla nemocná a nutně nepotřebovala něčím zvednout náladu, věřte, že bych se na to nepodívala. Jenomže opak byl pravdou, a tak jsem ten Disney Channel teda zapla. K mému udivení jsem se docela bavila, nějaké mezery to sice má, ale tak proč ne?(19.12.2011)
marwin836
Další ze stovek Disney filmů, další z desítek filmů udělaných pro Disneyho seriály. Velká výhoda je, že film je u konce dřív, než by se člověk nadál. Sám bych řekl, že má maximálně 60 minut. Možná, kdyby se jednalo o jinou rodinu a nebylo by to celé moderní (až moc), tak by byl film o stupeň lepší. Takhle se nejedná o nic extra a film vám z hlavy vyšumí (možná) ještě téhož dne. 44%(17.12.2011)
tom912
odpad!Bohužel film vyšumí do prázdna. Seriál je o třídu, dokonce o dvě třídy lepší. 15%.(17.12.2011)
jasanka
Tak tohle bylo moc příjemné překvapení. Konečně nový film, který má vánoční atmosféru, a na žánr "vánoční film" si jen nehraje. Za poslední roky určitě nejpovedenější. Bavila jsem se já, menší děti i rodiče. Normálně bych asi dala 4*, ale z principu přihazuji další.(25.12.2011)
katuska138
Klišé nad klišé a pár vánočních písní. Už nikdy víc.(4.1.2012)
rigby
Klasický americký rodinný film s nezbytnými typy: trochu hystericky uječená maminka, předčasně zmoudřelá dcera, smolařský playboy synek, táta ňouma, přechytřelý mladší syn, roztomile užvatlaná holčička, věčně mladá babička a nestárnoucí dobrácký dědeček. Humor k popukání, protože těmhle očekávaným "vtipům" se za celý film divák nezasměje. Kýč z toho kouká na všechny strany, ale hlavně že to skončí velkým happyendem. Stop - ještě nezbytné nepovedené scény, které tomu nasadí tu pravou nefalšovanou pozlátkovou korunu. A chce se společně s maminkou zvracet.(2.2.2012)
stefi7773
3* čo si tento film podľa mňa zaslúži(5.5.2012)