foto

Arlene Sanford

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2016 Prolhané krásky (TV seriál)
The DArkest Knight (S07E10)
2014 Mind Games (TV seriál)
Mladí a hladoví (TV seriál)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
The Blond Leading the Blind (S02E17)
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
Prolhané krásky (TV seriál)
Someone to Watch Over Me (S01E20)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
Untitled Michael Jacobs Pilot, The (TV film)
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Wedding Bells, The (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
My Boys (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
The Game (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Women of a Certain Age (TV film)
3 libry (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Eve (TV seriál)
I'm with Her (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Frank McKlusky
2001 Go Fish (TV seriál)
2000 Battery Park (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Ed (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
První den v Chiltonu (S01E02)
Girlfriends (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Na Vánoce budu doma
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Temporarily Yours (TV seriál)
1996 Bradyovi 2
The Last Frontier (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Pride & Joy (TV seriál)
The Great Defender (TV seriál)
The Naked Truth (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 All-American Girl (TV seriál)
Babymaker: The Dr. Cecil Jacobson Story, The (TV film)
Přátelé (TV seriál)
Životní šance (S01E06)
1993 Almost Home (TV seriál)
Arly Hanks (TV film)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
Eisenhower & Lutz (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Welcome Home
1984 Rituals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace