Reklama

Reklama

Hodně štěstí, Charlie

(seriál)
  • USA Good Luck Charlie
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2014), 38 h 25 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico, Eric Allan Kramer, Jason Dolley, Shane Harper, Lorna Scott, Gilland Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(97)

Seznamte se s Duncanovými, jejichž život se obrátil naruby s příchodem novorozené sestřičky. Teenageři Teddy (Bridgit Mendlerová) a PJ (Jason Dolley) a jejich desetiletý bráška Gabe (Bradley Steven Perry) dostali od rodičů úkol pomáhat s malou Charlotte neboli Charlie (Mia Talericová). Rodiče Bob (Eric Allan Kramer) a Amy (Leigh-Allyn Bakerová) se snaží pracovat na plný úvazek, takže starší sourozenci do toho spadnou rovnýma nohama. Snaží se blíž seznámit s dětskou výživou, bryndáky, hlídáním a se všemi dalšími zábavnými i méně zábavnými činnostmi okolo výchovy malého dítěte. A samozřejmě se snaží vést při tom všem normální život teenagerů. Teddy zaznamenává každodenní rodinná dobrodružství do zvláštního videodeníku pro Charlie. Doufá, že v něm mladší sestřička jednou najde rady do života, až už její velká sestra nebude bydlet doma. (Česká televize)

(více)

Recenze (56)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Všetky disneyho seriály sú fajn. Toto je prvý s normálnou rodinou. Žiadna tajná popová hviezda, žiadny kúzelníci, žiadny hotel v ktorom sa objavujú celebrity. Za nápad a sympatickú rodinku :)) Obzvlášť mamka-chcembyťstár je perfektná a vidno že si prdlú rolu užíva, deti sú všetky sympatické a český dabing ako vždy u disneyho veľmi podarený ()

Nerthys 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu co všichni proti tomuto seriálu mají, pokud jste viděli Krok za krokem, Přátelé a podobně laděné sitcomy ...ano i Will a Grace a Dva a půl chlapa... nezapomeňme na samotný Disney (Kouzelníci z Weverly, Hana Montana, ...) všechny a to do jednoho jsou si podobné v tuposti... s více menší dávkou humoru samozřejmě dle dílu... když srovnám Charlie a tyhle všechny, tak mně tam nějak nepasuje.. proč? protože tak tupý není... Proč? Protože je uvěřitelný, není nudný a dá se a něj dívat opakovaně... čím to? Je poučený výše vyjmenovanými předchůdci :) ... notné plus jsou herci a nijak výrazný zcela boční námět videodeníčku... ...a k samotné postavě Charlie... proboha je to malé děcko nečekáte od ní nějaké výkony že ne? Dabing je skvělý dlouho jsem takový neslyšel. Takže rozhodně dle mého názoru nejlepší Disney Channel seriál ostatní mu nesahají ani po paty, podívejte se na více dílů,,, uvědomte si pro jakou věkovou skupinu je to dělané a hlavně že je to Disney channel.. pak hodnoťte ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Je hrozně snadý tvářít se, že je Hodně štěstí, Charlie hovadina pod úroveň vznešeného diváka, kterému nemůže sloužit ani jako kulisa pro slepování prasklého držáčku toaletního papíru, neboť k těmto účelům zcela samozřejmě sjíždí Tarkovského v HD kvalitě, ale ona je pravda trochu někde jinde, tohle je totiž seriál, který musí být přístupný mnohem více generacím, než jiné sitcomy a jednoduše si nemůže dovolit například humory o grupensexu s bandou vyvinutých černochů, ani poskakování plyšových tvorů, které vypadají jako zvětšená bakterie cholery. A tohle prostě funguje dobře, trapnost tu vlatně zcela není a jednotlivé postavy dokonce ani nejsou tak klišoidní, jak by mohli vypadat (aneb další důkaz debilnosti hodnocení, když divák vidí tak max. dva, nebo tři díly). ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

První díly a možná i celá první řada Hodně štěstí, Charlie byla v té době na Disneyho televizní stanici hodně příjemný zjev. Krásně svěží, rodinné a i jednou za díl vtipné (to se tak často Disney Chanelu nestává). A tak to mělo i skončit, protože s otřesností s jakou Hodně štěstí, Charlie pokračuje vstávají vlasy hrůzou. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstate sa to dá nazvať za detskú verziu Roseanne, čo vôbec nie je na škodu. Seriál si vďaka tomu dokáže upevniť svoju pozíciu a dobre vie, že svoj úspech stavia na nenáročných divákoch a malých deťoch. A výborne mu to vychádza. Síce mu to kazí samotný Disney, ktorý zakázal akýkoľvek deťom neprístupný humor, no vďaka tomuto faktu, sa zas nájdu diváci niekde inde. Príbeh je veľmi jednoduchý a to ho robí pochopiteľný pre väčšinu divákov. Skrátka dievčina menom Teddy točí video-denník pre svoju mladšiu sestru, ktorý má slúžiť ako časová kapsula, aby si to za pár rokov keď vyrastie pozrie a zaspomína na svoje detstvo. Nápad ako z 90. rokov....čo ma privádza k otázke: Môže nápad z 90. rokov uspieť aj dnes? Áno, môže ak ho podáte pútavo a zábavne....a to sa práve podarilo. Neodporúčam seriálovým kritikom... ()

Galerie (255)

Zajímavosti (22)

  • Seriál obsahuje i filmový speciál, který se odehrává mezi druhou a třetí sérií. (ManOfPhoenix)
  • Další seriál Disney Channel Na parket! (od r. 2010) se objevil v epizodě druhé série této show. Hodně štěstí, Charlie svým dějem vstoupil také do seriálu Jessie (od r. 2011), jenž naopak dějově postoupil do seriálu Austin & Ally (od r. 2011). (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama