Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý podnikatel Justin Price chystá otevření nočního klubu, na který mu půjčuje peníze jeho přítel, mafián Tony Galper. Tonyho však v hádce nešťastnou náhodou usmrtí jeho bývalá žena Vanessa. Jelikož Justin je nyní Vanessiným milencem, pomůže jí zbavit se těla. Nepočítá ovšem s bulvárním novinářem Linwoodem Cobenem, jemuž se podařilo pořídit fotografie Tonyho mrtvoly. Linwood dvojici provinilců vydírá a tak Justinovi nezbyde, než sprovodit ze světa i jeho. Po vlezlém novináři se však objevuje ještě neodbytnější vyšetřovatel, poručík Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (76)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako Labutiu pieseň legendárneho seriálu dávam nadhodnotených 80%. Nie je každý deň sviatok, ale to, čo máme na Columbovi najradšej (okrem iných trademarkov) tu nechýba, a to vydarená pointa dopadnutia vraha. Raz asi stačilo, tie najvydarenejšie časti som videl niekoľkokrát a ešte niekoľkokrát uvidím, takže aj to o niečom svedčí. Videl som to znova a musím poopraviť trochu môj názor, pretože ma Nočný život upútal okrem pointy aj celým príbehom a spôsobom vyšetrovania. A ešte najsexy herečkou v Columbovi vôbec :). Určite sú v dejinách seriálu aj horšie a slabšie premyslené diely. ()

Shit 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej Peter Falk a stále se svými debilními otázkami, díky kterým pokaždý svým selským rozumem a pomocí zážitků se svojí rozšířenou rodinou, ve který maj zastoupení snad všechny práce na světe, skvěle a nečekaně odhalí vraždu a přesně ví jak a co se odehrálo, tohle fakt miluju. radši by ho už měli zahrabat ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento nejnovější Colubmo je dosti zvláštní. Každopádně postrádá, stejně jako ostatní novější díly, původní atmosféru. Na druhou stranu to má takový moderní háv a celkem dobrý drive. Celkem jsem se i nasmál u některých scének, jako bývá dobrým zvykem u Columba. Každopádně nové díly nemají již takovou kvalitu jako ty staré, ale není to zase tak špatné pokoukáníčko, jen prostě trošku jiné. Ale je to Columbo... Aktualizace: Po druhém shlédnutí dávám 70%, líbilo se mi to mnohem více. Howgh! ()

malylada

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední nostalgický díl, již s dědečkem Columbem. Moderní ráz úplně epizodě neprospívá, včetně nevýrazných zločinců, ale i tak to není nejhorší. Samotný zločin je docela banální a ne jeho vyřešení by nebylo třeba detektiva Columba, nicméně závěr při odhalování se náramně povedl. Bude mi chybět ten lišák se zašlým baloňákem, příšerným psem a stylovou popelnicí. Škoda jen, že nikdy nevystoupila jeho žena......7/10 ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě patrně jeden z nejslabších dílů celé série. Přitom předcházející díly Popel popelu a Vražda s příliš mnoho notami nedopadly zle, ba naopak pro mne spíš skvěle. Hraje tu v pozadí velmi moderní hudba, ale to není u Columba úplná novinka, vzpomeňme některé díly z přelomu 80. a 90.let. Ale přesto se mi zdálo, že Columbo do té moderní doby nějak nezapadal, už to zkrátka nebylo ono. Kdyby tam nevystupoval Columbo, řekl bych, že se jednalo o slabou a nudnou detektivku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Columbo byl poručíkem po dobu nejméně 35 let, než byl povýšen. (ČSFD)
  • Bylo v plánu natočit také další díl série, Peter Falk a televizní společnost ABC se však nedohodli na scénáři. Příští případ měl být zasazen do prostředí modelů dámského spodního prádla, což však Peter Falk odmítal. (cheyene)

Reklama

Reklama