Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá sexuoložka dr. Joan Allenbyová jednoho dne přistihne svého kolegu a milence Davida Kanea v posteli se sekretářkou. Davidova nevěra ji zraní, avšak nejvíc dosud sebevědomou ženou otřese, že David o ní mluví pohrdavě. Joan proto vykoná nesmírně rafinovanou pomstu: na dobročinném večírku se tajně přestrojí za sexuálně vyzývavou luxusní prostitutku, sejde se s Davidem a zastřelí jej přímo v terapeutické místnosti. Zatímco několik svědků vidělo Davida před jeho smrtí ve společnosti tajemné svůdné dámy jménem Lisa, Joan má velmi dobré alibi. Avšak ne tak dobré, aby oklamala policejního detektiva Columba… (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex a ženatý detektív" (Sex and the Married Detective) je tretia epizóda z ôsmej série televíznych kriminálnych príbehov, ktoré vyšetruje svojrázny inšpektor los angeleskej polície Columbo z oddelenia vrážd. Tento krát musí objasniť vraždu zo žiarlivosti. Známa, prestížna doktorka sexuológie pristihne svojho kolegu a zároveň i milenca ako súloží s inou ženou. Hlboko ju to urazí a citovo silne zraní. Rozhodne sa, že ho zavraždí. Vypracuje a zrealizuje rafinovaný plán ako svojho neverného milenca pripraví o život. Myslí si, že spáchala dokonalý zločin. Avšak nevyspytateľný detektív Columbo ju nakoniec pod ťarchou dôkazov donúti sa priznať. **** ()

Tanmut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaný díl. Před příchodem Columba na scénu by jeden pošel nudou - mátožná vražedkyně, okoukaný motiv, teatrální provedení vraždy. Vtipnou poručíkovu chvilku s tubou a barmanovy postřehy však opět zazdí nudné odhalení. Ta ženská mi byla tak protivná, že bych jí nejraději oholil hlavu, jaképak zatýkání. ()

Reklama

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jeden z nejlepších dílů, který navíc přináší jednu z nesympatičtějších vražedkyň. Ať už doktorka Allenbyová provedla cokoli (a provedla to stylově!), člověk jí až do konce drží palce. A myslím, že i Columbo cítil upřímnou lítost, že ji musel dostat. Jednak kvůli sympatiím a jednak díky tomu, že se u tohoto případu hodně naučil, zvlášť co se týče sexu („Jsem ženatý muž... já už budu muset jít...“). Scéna, kdy s ním náhle potřebují mluvit ti, kteří rady obvykle sami rozdávají, a Columbo jim velice fundovaně poradí, prostě nemá chybu. Skvělá muzika, která dokonale podtrhuje atmosféru, skvělý děj i obsazení - prostě radost se dívat. 5 hvězdiček - 100%. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo stavia na tom, že jeho protivníci sú veľmi charizmatickí, zároveň ale aj veľmi nesympatickí. Je to dané šikovnosťou hercov. Protivníčka v tejto časti je na druhej strane veľmi sympatická a držíme jej skôr palce, pretože jej dôvody sú opodstatnené. Vražda je ale vražda a tak nakoniec musí vyhrať Columbo. Nakoniec sme na jeho strane kvôli jeho nezmarnému vyšetrovaniu a humoru. Všetci ale zároveň dúfame, že dostane najnižší trest a za dobré chovanie ju v polovici trestu pustia na slobodu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch dílů, kdy je vám vlastně vraha líto. Doktora rozhodně není zlý nebo prospěchářský člověk, jen prostě nesnese výsměch od někoho, koho miluje. A i přes tohle vážné psychologické téma je moc fajn, že tvůrci nezapomínají na humor. Výraz v poručíkově tváři, když se ho doktorka ptá na jeho sexuální život, je k nezaplacení! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama