Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebestředný, ale úspěšný mladý filmový režisér Alex Bradley je specialistou na trikové filmy. Jednoho dne jej ve studiu navštíví kamarád z dětství Leonard Fisher. Není to však příjemná návštěva. Leonard se léta domníval, že jeho sestra se kdysi zabila při dopravní nehodě. Teď má však důkaz, že k tomu došlo při natáčení Alexova amatérského filmu. Alex se v zájmu kariéry chtěl vyhnout skandálu a nechal zraněnou raději zemřít, než aby přiznal svůj podíl na její nehodě. Ze strachu před prozrazením teď Alex Leonarda zavraždí, a to elektrickým proudem ve venkovní dekoraci městské ulice. Tělo odklidí na vzdálenou pláž. Avšak poručík Columbo najde na místě nálezu stopu, která jej zavede do Alexova studia… (Česká televize)

(více)

Recenze (51)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mého jeden z nejlepších dílu seriálu. Pravda, padouch je sice poněkud slizký a trpí iluzemi, nicméně na druhou stranu hvězdičky jako Molly Hagan, filmu dodají trochu toho kouzla. No a je tady inspektor, pardon poručík, který prostě umí. A má rád svůj vůz - scéna, kdy stojí mezi svým vozem a nějakým luxusním bourákem, on je porovná a pak tu svou káru rukávem přeleští, nemá chybu. Za zmínku nepochybně stojí závěrečná scéna, která je v duchu iluzí celého příběhu - vidět Columba oblečeného v něčem jiném, než v jeho klasice, to je jeden z mála případů celého seriálu. A taky jedna malá filmová chybička - když Columbo sehraje Alexovi scénku se sklenkami, jsou plné, ale v dalším záběru už prázdné. V každém případě ale dávám vraždě, kouři a stínům poctivých 5 hvězdiček - 100%... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne jedna "dlhá" columbovka, ktorá nemá tých 95 minút zbytočne. Motív aj vyšetrovanie sú veľmi podrobne a zaujímavo rozobrané, pomaly sa blížime k cieľu a je jedno, koľko zavádzania a ilúzie sa objaví. Naviac ako perličky scéna na režisérskej plošine s viedenským valčíkom, raňajková debata pri bare a samozrejme záverečné predstavenie osôb a obsadenia, to bolo jednoducho super. –––– Zaslužíte si odpočinek, protože jste věrná a spolehlivá sekretářka. ()

Reklama

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi slušná časť. Hlavne koniec, kde sa poručík zahrá na režiséra. Pekný náhľad do Hollywoodu, je často zaujímavé, že ako sa časť chýli ku koncu, tak od vraha sa začína odvracať šťastie, rúca sa jedna vec za druhou a vtedy sa zjaví Columbo, aby vraha totálne dorazil. Toto je jeden z tých prípadov. Fishera Stevensa som videl naposledy v seriáli Californication, kde zomrel obesený na dverách a so stiahnutými nohavicami. Vie si strihnúť fakt zaujímavé úlohy. ()

Macik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct ale přijde mi že režisér James Frawley dává Columbovi novej rozměr.. Díly pod jeho taktovkou jsou daleko zábavnější než ostatní.. btw peter falk má bravurní komediální talent..;) tenhle díl však trpí nezáživným protahovaním, po chvíli začne nudit což je, pro nás skalní příznivce kryštofa, doslova katastrofa... ale takovejch dílů je bohužel viacero.. :( ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne sa naopak vrah veľmi páčil, je nesympatický až až a nemôžeme predsa očakávať, že sa bude poručík stretávať iba so samými fotogenickými ksichtami. Prípad je v rámci seriálu priemerný, čo stále znamená, že sa bude (skoro) každý baviť. Záver neohromí, ani nesklame. Najťažšie sa píšu komentáre k týmto, povedzme že trochu slabším dielom, pretože cítiť, že scenárista píše a režisér točí tak nejak zotrvačne. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama