Reklama

Reklama

The Devil's Men

  • USA Land of the Minotaur (více)

VOD (1)

Když začnou v řecké vesnici mizet turisté, pustí se místní irský farář otec Roche do vyšetřování satanistického kult, který uctívá obří sochu Minotaura. (Netflix)

Recenze (15)

raimi 

všechny recenze uživatele

Velice mdlý a podivný satanistický béčko z koprodukce Řecka, Velké Británie a USA. Dost výstižný bylo, když v jedné zahraniční recenzi psali, že Donald Pleasence a řecký režisér na archivnívh záběrech vypadají, jako by chtěli každou chvílí utéct z natáčení, ale bylo léto, stálý přísun letité Metaxy a tradičního řeckého jídla, tak to ještě nějak dokončili. Mrzí mě, že jsem jej viděl v ripu z Netflixu, kterej stejně jako dvd verze obsahuje naprosto příšernou, zahuhlanou zvukovou stopu, kdy se například scény z jízd automobily rovnají surreálným zvukovým kolážím. Na Bluray je už zvuk v pořádku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ti, jenž vstoupí do zapovězené komnaty Minotaura, musí zemřít! Kéž by to bylo alespoň smíchem a ne nudou.. Jediná ostrá věc jsou lícní kosti Petera Cushinga. Kultisté místo satanových pyžam oblékli saténové, Théseus Pleasence hraje, jak kdyby měl v sobě stálou hladinku Metaxy, občas se tam mihne chlupatý klín nebo zpěvák z Bee Gees a konec ala Van Helsing přinese jen rozpačitý údiv a povzdech, proč jste tu Ariadninu nit dávno nepustili. Co taky čekat od filmu, jehož název bestie řecké mytologie vysmrká nosem.. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrný satanský horor, odehrávající se v pěkném prostředí kdesi v Řecku. Sekta uctívající sochu Mínotaura je docela v pohodě a celkově herecké výkony jsou v normě. 70. léta byla na podobné filmy celkem plodné a tento do té doby sedí jak prdel na hrnec. Kouká se na to fajn a účel to splní i když konec je spíše úsměvný, ale divák by neměl být zklamaný a fanoušci 70.let budou jistě spokojeni i když je samozřejmě mnoho lepších filmu z té doby. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý film, ale jeho najväčšie slabinou je pomalé a nevzrušivé tempo, to isté pomalé tempo, v prostredí krásneho Grécka, je zároveň aj jeho najväčšou prednosťou. Trošku života a vzrušenia do filmu prinášajú veteráni Pleasence a Cushing, a krásne blondínky v kraťasoch. Dá sa, ale z prostredia a príbehu sa dalo vyťažiť viac. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zábavné satanistické béčko s docela pěkných kulisách s krásnýma blondýnama, žánrovým klasikem Cushingem a sympatickým Pleasancem. Příběhově samozřejmě totální průměr, závěrečná scéna totální bizár. Nejlegračnější byla "lekačka" se zakuklenci v koupelně. Celkově ti zakuklenci působili dost vtipně. Na závěr při titulkách zahraje skvělej song. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama