Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hodně syrové a drsné drama,které určitě stojí za to vidět.Kristen má úžasnou roli,ona snad nikdy kromě stmívání nepůsobí stejně,její sexy mladinká děvka,která žije svůj drsnej a zpackanej život,mě totálně vodbourala.Celkem klišovitý příběh,kdy se manželský pár dostáva z úmrtí jediného dítěte,dostal však skvělý náboj v podobě umíněného otce,který chce za každou cenu zachránit mladou a ztracenou dívku,z koloběhu jejího mizerného života.James Gandolfini podává opět famózní výkon a na souznění s Kristen na plátně,je radost se dívat.Škoda je,že se příběh neodehrává v rychlejším tempu a prakticky všechny dramatické události,se odehrávají na jednom místě,při čemž se pořád řeší sprostá mluva hlavní hrdinky.V tom režisér bohužel projevil málo invence a odvážnosti.Stejně tak vyřešení manželské krize a zapojení ženy do záchrany dívky a vlastně i tak vlastního života,neproběhlo zrovna nejlépe a to nemluvím o více než divném úmrtí milenky hlavního hrdiny na infarkt,v nějakých 40 ceti letech,při postavě cvičitelky aerobicu... ;-) ale i přes těchto pár nedostatků je Welcome To The Riley's více než slušným dramatem,kde já opět ocením skvělé herecké výkony a dobrý scénář,jenž bohužel lehounce utrpěl režisérskou jednoduchostí,ale i tak milých 80%. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Otřepané rodinné problémy, z dílny rodinky Scottů, zažehnává výborným výkonem Kristen Stewart. Především na jejím výkonu to tady stojí a krade si veškerý zájem na obrazovce pro sebe. Více než krize postaršího manželského páru a linie trápící se manželky, mě zajímaly situace a vypětí mezi Dougem a Allison. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Seznamujeme se s Dougem a jeho manželkou. Zjišťujeme, že přišli o dítě a Dougova žena je psychouš, co nechodí ven. Doug odjede daleko od domova na konferenci, kde ve strip klubu pozná Kristen Stewart (ve filmu má hodně jmen) a i když se k němu ona nechová zrovna přívětivě, nadává mu a neustále by mu chtěla "vykouřit péro" nebo ho "ojet", tak se o ni stará, dává jí peníze a spraví jí dům. Vynahrazuje si tím mrtvou dceru a dokonce se mu povede dostat manželku z domu. Hlubší myšlenka filmu ale chybí. Kristen jen šokuje sprostými výrazy a producíruje se jako šlapka, za vším hledá nabídky k sexu nebo narážky na sex a je prostě spíš odporná kráva než sympatická zlomená duše mladistvé striptérky. Ve filmu The Runaways jsem jí tu rebelku věřila, tady je jen trapná... PS: 21-letá herečka hraje 16-ti letou, Hollywoodské klišé... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

No už jsem holt asi stará měkota, ale sledování tohohle filmu jsem si užíval. James Gandolfini jako dobrák-taťka starající se o beznadějnou prostitutku, to zní jako stupidní romantická sračka (nebo depresívní katar), ale místo toho sledujeme vcelku civilní příběh. Má všechny prvky nezávislého léta. Depku, chvilku štěstí, naději a závěrečný otevřený konec. Samozřejmě, že to není nic pro diváky, kteří nesnáší pomalu plynoucí filmy. Tady je ale pořád co sledovat a lecos si domýšlet. Kristen Stewart svojí štětku zvládá výborně, ostatně její "rodičovský pár" je snad ještě lepší. Nebál bych se tenhle film vidět znovu....90% P.S. Napodruhé už mi film tolik nesedl, záleží zřejmě dost na náladě, nicméně pořád jde o dobrý film. Neuroticky rozklepaná Kristen je výborná a atmosféra filmu se povedla. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Producent Scott Bloom pochválil výkon Kristen Stewart s tím, že jen málo hereček jejího věku by této roli přineslo tolik realismu, jako ona. (sir-dave)
  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)

Reklama

Reklama