Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

uiu 

všechny recenze uživatele

Seznamujeme se s Dougem a jeho manželkou. Zjišťujeme, že přišli o dítě a Dougova žena je psychouš, co nechodí ven. Doug odjede daleko od domova na konferenci, kde ve strip klubu pozná Kristen Stewart (ve filmu má hodně jmen) a i když se k němu ona nechová zrovna přívětivě, nadává mu a neustále by mu chtěla "vykouřit péro" nebo ho "ojet", tak se o ni stará, dává jí peníze a spraví jí dům. Vynahrazuje si tím mrtvou dceru a dokonce se mu povede dostat manželku z domu. Hlubší myšlenka filmu ale chybí. Kristen jen šokuje sprostými výrazy a producíruje se jako šlapka, za vším hledá nabídky k sexu nebo narážky na sex a je prostě spíš odporná kráva než sympatická zlomená duše mladistvé striptérky. Ve filmu The Runaways jsem jí tu rebelku věřila, tady je jen trapná... PS: 21-letá herečka hraje 16-ti letou, Hollywoodské klišé... ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Dva životem strhaní bývalí rodičové, potkají Allison a něco po ní chtějí, jenže ani oni sami neví, co přesně.....dokud si neuvědomí, že "She is not Emily"......i tak se lze vyrovant se ztrátou dcery. Skvěle natočené, skvěle a neuvěřitelně uvěřitelně zahrané, s brilantním scénářem. A Kristen je prostě úžasná herečka. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Precizně odvyprávěný příběh několika pošramocených životů, který čerpá sílu především z bezprostřednosti a jednoduchosti. Velmi intuitivně vyprofilované postavy, které se chovají tak, jak by člověk očekával. Výborný James Gandolfini i Melissa Leo jako zlomený pár rodičů a vynikající Kristen Stewart, která po "Cake Eaters" a The Yellow Handkerchief" opět předvádí, že hrát rozhodně umí. Prostředí New Orleans, evidentně ještě nevzpamatované z hurikánu Katrina, bylo též skvělou volbou a dodalo příběhu potřebnou atmosfétu a pocit stísněnosti a bezmoci. Čekal jsem na distribuci tohoto filmu velmi dlouho a vyplatilo se to. 10/10! ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

KS bola mojou obľúbenou herečkou. V Mluv som bol unesený jej hereckým výkonom. Už vtedy som poznamenal, že dobre hrá iba v drámach. Po každom jej filme si stále viac uvedomujem nasledovné veci: 1. Hrá stále tú istú trpiteľskú introvertku, ktorá to má v živote ťažké a mňa táto fabula už neoslovuje tak ako kedysi. 2. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že posledné dva roky herecky stagnuje a to ma mrzí 3. Ja už ani neviem, či je pekná, lebo vždy je tak zmaľovaná, že sa nedá určiť ako vyzerá bez líčenia. ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Welcome to the Rileys je velmi precizně natočený film s výbornými hereckými výkony. Jeho síla je především v detailech, které způsobují, že jinak poměrně triviální příběh s tuctovým morálním přesahem dostává nečekanou hloubku. Mám s tím vlastně jediný problém a to ten, že nedokážu akceptovat finální vyznění celého snímku, které uhýbá veškerým konfliktům a přináší bezbolestný optimismus, jenž protiřečí předchozímu ději a realitě samotné. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)
  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)

Reklama

Reklama