Reklama

Reklama

Pavouk

(festivalový název)
  • Austrálie Spider

Obsahy(1)

Jak se říká: je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko. Cena diváků z ročníku 2007 a Zvláštní uznání na festivalu v Sundance 2008. Nash Edgerton je režisér, scenárista, střihač, producent, herec a kaskadér. Natočil sedm krátkých filmů, které získaly několik cen, a právě dokončuje svůj celovečerní debut. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (139)

mm13 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ má kraťas okrem iného ukázať čoho všetkého je filmár schopný, tak potom je Spider bezchybný. Samotný nápad, technická stránka, schopnosť vyjadriť sa v skratke (nepíšte, že bol úvod nudný, nectí vás to), mix drámy a čierno-čiernej "komédie", skvelé načasovanie každej zo scén.... jedným slovom brilantné! Toto http://www.csfd.cz/film/244683-square-the/ musím vidieť čo najskôr. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

5 hvezd jen a jen za ty poslední minuty, celý zbytek by tak tak vyšplhal k průměru, ale zase na druhou stranu je pravda, že kdyby jsme vůbec ty závěrečné scény neměli podkresleny, nešlo by si je tak vychutnat. Hlavně popis toho charakteru vtipálka by chyběl. Tak či tak, byl jsme schopen ten nudný táhlý děj úplně vypustit a odpustit. Při prvním zvratu jsem zůstal šokovaně stát, při druhém jsem se přistihl, že se škodolibě šklebím. Doufám, že se mi takhle neutváří moje povaha.. .-) ()

Reklama

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Profesionálně natočený „kraťas.“ První půlka- zdánlivě nudná- je nezbytná, aby vedle ní náležitě vyzněla brutalita druhé. Klip na téma, že škodolibost se nevyplácí. PS: Pavouky mám ráda. PPS: Když jsem to viděla poprvé, jen jsem zírala na obrazovku. Podruhé o několik minut později (když jsem to pouštěla ségře) už jsem se u scény s okem smála jako blázen :) Sledováno in english. ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Těchto 9 minut dramatu mě dostalo víc než kdejakých mitut 180. Ze začátku to vypadalo na ohromnou nudu, ale scéna v obchodě mě probrala. Je až neuvěřitelné, co dokáže "sranda" a strach z malého zvířátka. Musím také uznat, že úplný konec jsem opravdu nečekala a u titulků jsem seděla s otevřenou pusou. Pecka kraťas! ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Ano, je to legrace, dokud někdo nepřijde o oko, a ještě bych dodala: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Když jsem si myslela, že se něco stane, nestalo, když jsem to už nečekala, stalo, a pak, když už si člověk myslí, že je konec, stane se ještě víc. Titulky jsem sledovala mírně rozklepaná a držela si obě oči. Jesti chcete vědět proč, podívejte se na Spider! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama