Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Brutálny nízko-rozpočtový horor, ktorý aj s nízkym rozpočtom není na zahodenie. Práve naopak. Carver sa v súčasnej dobe môže priratúvať k starším klasikám, s jedinou výnimkou. Škoda, keby tvorcovia trošku popracovali a pohrali sa so záverom, mohlo to dopanúť aj lepšie 60 percent. Pozn. (Zhliadnuté po druhý-krát). ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Sú snímky ako Texaský masaker.. a potom sú tie dalšie.Toto je ten druhý prípad.Vraj podľa skutočných udalostí?!Ale to hádam NIE!Úvodná optimistická hudba nás uvádza do obrazu a sľubuje riadnu ,,zábavu".Ono to aj zábava bola,ale až v samotnom závere.Medzi tým si kľudne môžete skočiť do samošky pre sendviče a limču.Skvelý príklad vrcholnej straty času a zlý pokus ako sa to nemá robiť.Nevravím,že pri pár záberoch vám nebude tuhnúť krv v žilách a nebudete odvracať zrak,ale ja stojím hlavne o citovú, psychologickú hrôzu, než sekanie tiel.A Auuuu toto ma bolelo.Snímok pre tých,ktorý nekritizujú a hľadajú niečo brutálne ujeté.Hromotlk a nemotorný tučný chlap,ktorý nemusí byť bohvieaký Rambo a sám si poradí s takmer celou skupinkou zdravích a vitálnich jedincov.Ale toto hádam nemôžete myslieť vážne.Ale OK!Beriem to z rezervou,jeden z dalších radových hororov. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Předesílám, že exploitation mám rád, hodně rád. A v rámci hororu je to můj nejoblíbenější subžánr. Ale co jsem viděl zde, to by snad i studentíci natočili lépe. Od předvídatelného děje, přes vrcholně amatérské akční záběry, po totální antilogické chování prakticky všech postav. Co se týče toho amatérismu. Na to divák nepotřebuje mít zvláštní cit, aby poznal, že ve scénách, kdy při bitce jeden na jednoho najednou jeden udeří toho druhého třeba kladivem - ten pohyb a úder je tak strašně nerealistický (jakoby zpomalený a s takovou razancí, aby snad tomu druhému herci neublížil), že mi bylo víc špatně z toho než z některých brutálních scén. A hlavně postava hlavního debila, tak to bylo něco. Pan režisér (no, pan režisér) si myslí, že stačí angažovat tlustého vola s debilním (a navíc jen jedním) výrazem a je vymalováno. Není. Ten člověk nebyl schopen dostatečně ztvárnit ani debila, co vraždí lidi. Proto si nasazoval tu legrační masku, aby šel vidět co nejméně. Co se týče té masky, proč si ji nasadil i ve tmě? Aby lépe viděl? Komické. Co se týče postav mladých. Málokdy se mi stane, že bych si k nim nevypěstoval žádný vztah a už vůbec se mi nestalo, že bych jim vlastně jejich osud přál. Chovali se fakt jako pitomci. Toho klučinu, co jako první přišel na to, že nahrávky vražd jsou skutečné, měli absolutně v prdeli, než aby ho fakt v klidu vyslechli. Holka, které se ztratila kamarádka, tak ve stodole hledá své nové kamarády a jméno své letité kamarádky z jejích úst zazní až když ji vidí rozsekanou. No a ten pitomec, co si tam přivedl tu blondýnu - to byl největší kámen úrazu celé party. A navíc jsem uhodl (vlastně jsem ani nemusel hádat), že zdechne jako první. Protože je to takové režisérské klišé, že v těchto typech filmů umírá první vždy ten nejsilněji vypadající. A když dostal už v baru na hubu, bylo vymalováno. Pak se vezme, jde na hajzl stopadesát metrů do prdele a sedne si na totálně zesranou mísu se slovy "kašlu na to". A jako vrchol všeho si až pak všimne, že tam není toaleťák. Já jsem ožralý šel na záchod snad tisíckrát, ale vždy jsem se podíval, zda tam hajzlák je a nikdy, opakuji nikdy, bych si nesedl na zesranou mísu. No a ještě ta tupá blondýna, co se vydala do lesa ve spodním prádle. To bylo ale překvapení, že nakonec zdechla... Když ještě připočtu holku, která se řeže proto, aby se přesvědčovala, že žije a kluka, který nepije, protože nemá rád sklenky, tak už fakt nevím. Takže shrnuto: Vraždy byly opravdu pěkně brutální, ale ty přece nemůžou zachránit amatérismus, který z filmu doslova čpí. A to každým coulem. PS: Jo, a všimli jste si toho komparzu v hospodě, po tom, co ten jeden z "našich" dostal do rypáku a jeho stará (blondýna) ho zvedá ze země? No, stáli tam jak chuji. A otázka: Když dám někomu pěstí a jeho stará ho pak zvedá ze země, stojím s rukama v kapsách a čumím nehnutě jak puk? Ten záběr by měl fakt patřit do zlatého fondu vrcholně amatérských záběrů. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

V rámci záplavy explotation filmů je Carver jeden z těch nadprůměrných.Co se brutality týče,nemám výhrad,už od scény z ,,vejcema´´sem věděl,že se tu nebude jen tak troškařit.Kamenné ksichty herců mi taky nějak nevadili,přeci jen o herecké výkony v tomhle opravdu nejde.Všehovšudy mi zde jen vadili některé nepřesnosti a nedotáhlé maličkosti,které byly ale někdy až moc čitelné a občas až komické...I přes to mazec! ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučil jeden moc prima uživatel, kterýho tak svým hovnocením zklamu, naseru a je dost možný. že mě prokleje, zahrabe v lese a nebo, což je pro každýho zdejšího člověka prý nejhorší, mi odebere bod. Tak a teď mě polila větší hrůza než za celou dobu sledování tohohle paskvilu. Já a přijít o bod? Nééééé...Tak a teď vážně, fakt někdo řešíte body? Já ani nevím kolik jich mám. Ale potom, co mi v poště přišla žádost bod za bod a po odmítnutí následovalo hysterický nadávání jaká jsem to nechápavá a krutá píča, sem si uvědomila, že někomu na nich asi záleží. No mně záleží max na tom, aby mi můj kámoš uživatel prominul, že jsem film nedokázala ocenit a vzhledem k tomu, že jsem mu ještě velmi nedávno poplivala Očistu, tak to skoro vypadá, že to dělám naschvál. Nedělám. Fuckt ne, dokonce jsem naopak smutná, že tenhle horor nemůžu vychválit páč jsem si chtěla po Očistě zvednout náladu a ono zas hovno. K filmu - Tlustej potrat v helmičce, díky který vypadá jak retardovanej čmelák, vraždí podobně retardovanou skupinu jako, že klaďasů. Z komentářů tady jsem čekala pořádný maso ze kterýho mi bude na blití, no na blití mi sice bylo, ale rozhodně z jinýho důvodu. Jestli chcete gore, dejte si Studenou rybu a tím myslím film a ne, aby jste se vrhli na ledničku a začli žrát třeba uzenou makrelu. Jako bonus se ve filmu nevyskytuje ani jedna jediná zasraná postava, který by se dalo alespoň trochu fandit a tak jsem si přála ať prostě všichni klaďáci chcípnou včetně toho Pučmeloucha co je morduje. Což se stalo. Paráda, alespoň něco, co můžu vyzdvihnout. Plus ty kozy byly fajn. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama