Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta mladých teenagerů se společně utáboří u osamělé farmy, kde žije pouze pár osadníků. V odlehlé lesní kůlně naleznou táborníci skříňku se sbírkou krátkometrážních snímků, které si pustí na promítačce u filmů uložené. Filmy vypadají jako snuff (někdo na nich mučí a vraždí mladé kempaře), ale hrdinové to pokládají pouze za dobrý trik. Později však začnou nabývat dojmu, že filmy jsou opravdu reálné ... V tu chvíli je jim v patách již šílený maniak a chystá se z nich udělat další "hlavní hvězdy" své zvrácené sbírky. Jedná se o velice brutální a násilný horror z okrajové odnože horrorů zvané explotation. (Flipnic)

(více)

Recenze (119)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Pochopil bych, kdyby se jednalo čistě o debut nějakého studentíka filmové školy, který se vyžívá v exploitation. Tohle ale nechápu. Trapnost, totální amatéřina, kamera strašná, herci o ničem, hromada chyb a klišé. Totální brak. Tohle se přece nemůže líbit žádnýmu alespoň trošku náročnýmu hororovýmu divákovi. ODPAD jak vyšitej! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

tento snimek posouva hranice prezentovaneho nasili a ukrutnosti za meze tolerance.. ano, horror neni o dobrych pocitech, neni o prijemnem filmovem prozitku............ ale slit chlapka srackama a pak mu ustrihnout varle - tak to je jako kurva co ? - vsechno to akorat vypovida o nezdravym psychopatizmu zacinajicich filmaru, o dostizich v absurdnich bestialnostech, na ktere rozumny clovek neni zvedavy... zeby zacinala éra ustřihnutých šourků? ....(za inferno v posledni pulhodine davam 2, za nic vic) ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Našlo sa tam niekoľko svetlejších momentov ale tá fronta na záchody v podniku kam nikto nechodí, tie záchody a aj samotný úvod boli tak odfláknuté klišé tohto žánru že to bolo až smutné. Nevýdou filmu je že som ho pozrel po dvoch naozaj vydarených novinkách a za iných okolností to Carver (možno) mohol vytiahnuť aj na tretiu hviezdičku. Najmä vďaka záverečnému kroku Mie. Ale asi iba možno, tie 2* stačia. ()

V_erus_h odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou jeden režisér, který neměl v pátek večer co dělat.. Nejspíš ho nikdo nepozval na žádnou párty, tak tu svoji frustraci musel nějak ventilovat.. K mé smůle to bylo skrze film, který jsem právě shlédla.. Jako lokalitu natáčení si vybral botanickou zahradu, po cestě se stavil v blázinci, v bordelu, v místním fotbalovém klubu a v sámošce pro hromadu kečupu.. Kde koho vybral je, myslím, jasné.. Když dal do kupy svoji hvězdnou pětku, vysvětlil, že když budou svoje repliky vymýšlet sami na fleku, filmu to dodá autentičnost, aby se na něj dala dát ta zneužívaná nálepka "podle skutečné události.." Kameru, kterou zřejmě dostal k 10. narozeninám, vrazil do tlapy svému psovi, jinak si tu "úžasnou" kvalitu neumím vysvětlit.. Myslím, že si dám na nějaký čas od explotation pauzu, protože tohle byl zrovna ten typ filmu, u kterého jsem si strašně chtěla vystřelit mozek, dostat ránu kladivem nebo zkrátka cokoliv, co by mě zbavilo tohohle děsu.. A přitom stačí jen zmáčkout tlačítko "stop.." No jo, asi jsem trochu masochistka, takže co máme na seznamu dál?.. :D P.S Když musím na filmu hledat, ne to, co se mi líbilo nejvíc, ale to, co mě s*alo nejmíň, o něčem to svědčí.. Btw. byla to ta písnička, ta byla fakt dobrá.. :D ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh a zdejší hodnocení mě připravilo na průměrný horror. Carver mi, ale dal pěkně na prdel. Řadím ho rozhodně mezi to nejlepší co jsem zatím z žánru exploitation horroru viděl. Slabší rozjezd filmu, který ale postupem času graduje až se dostane na neuvěřitelně hustou atmosféru. Každá scéna doslova mrazí a to jak kvůli zmíněné atmosféře tak i kvůli hudebnímu podkladu. Beznaděj, křik, atmosféra a perfektní gore to je to spojení, které pokud se podaří udělá luxusní film a u Carveru se to podařilo na výbornou jasných 5*. 95% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek je natočen na motivy skutečných událostí. Z kempování v horském městečku Halcyon Ridge se tehdy nevrátilo 5 lidí. (Matysek__k)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno