Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zpočátku se celý ten výlet tvářil jako klasický chlapácký víkend plný piva, košilatých historek a všudypřítomného dobrodružství. Přesně tohle John plánoval. Na odlehlém ranči svého strýce se veterán z Iráku společně se svými sanfranciskými přáteli hodlal věnovat hlavně lovu divokých prasat a podobným testosteronovým aktivitám, navzdory faktu, že přítomna bude i Brooks, přitažlivá partnerka jednoho z parťáků. Jenže tenhle záměr nepočítal s tím, že příroda by se mohla začít bránit. A už vůbec ne s Rozparovačem, legendárním divokým tvorem z lesů, s gigantickým divočákem, který má pro přítomnost lovců jen pramalé pochopení. A jsou zde ještě bratři Tibbovi, ukrývající v místní nepřehledné krajině svoje plantáže marihuany, kteří jsou ochotni udělat cokoli, jen aby uchránili svoje výnosné tajemství. Na konci tohoto krvavého honu už nikdo nebude nevinný. A možná nezůstane ani nikdo, kdo by o něm mohl vyprávět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

JAn 

všechny recenze uživatele

Scénář bratranců Anderosonovic ožívá v groteskním satirickopolitickém hávu, jehož předností není gigantický divočák hogzilla, nýbrž pekelně nabitá story střední třídy, která v sobě nese všechny atributy buranského filmu a ještě mnohem víc. S dravostí sedmdesátých let a za rozmanitého doprovodu šílených nápadů, poctivého gore a animatoniky, Pig Hunt ždíme rovinu zábavnosti téměř do poslední kapky. Škoda jen, že nevyšlo i obsazení O.J. Simpsona, hned bychom se tu bavili o úplně jiném rozměru. Po téhle zdatné porci vepřového ´sem dostal chuť na další. Číšníku, Pig Hunt II: The Bayou, prosím! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Parta mladých lidí si jede zalovit a cestou nás začínají přesvědčovat, jaký že to jsou idioti. Tak že, když dojedou na " ranč ", už je nemám rád a jen tipuju, v jakém pořadí zemřou. To je taková moje hra a pokud se zapojíte, bude vás film bavit. V opačném případě to vypněte, je to kravina. DIALOG : Jak je to ještě daleko ? Myslím, že jsme někde u levý bradavky. Ne, už jsme dole u ochlupení.......... Brzy zjistíte, že v tom filmu je to samej debil. Kde to sebrali ? Kanec je borec, není vidět, funí jak hroch, chrčí jak nevyčůranej tygr a žere hlavně dlouhé vepřové. První mrtvolu jsem trefil, ale zemřela úplně jinak, než jsem očekával. Víc mrtvol ve filmu nadělaj lidský bestie než kanec. Černoch mezi těma hipísačkama je skvělej a ta hudba, to prostě dojme. ( Baby boys ). Bahenní lázeň je úsměvná, leč kanec je trikově naprosto nezvládnutej. Tak, že z jistotou mohu říci, že film má jediný klad - hudba -. Celkově je dobrá a veselá. Dělal ji Les Claypool. Je to velký klad, pro tak zbytečný film. CITÁT - Jaký je to pocit, nacházet se tak nízko na potravním řetězci ?......... Kanzilla, která přijde na konci snímku je možná obrovská, ale je vidět jen hlava. Film končí citátem George Orwella z příběhu Farma zvířat ..... ale nebylo už možné rozlišit, která tvář patří člověku a která praseti.......... ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Přiměřeně béčkový mix zvířecího, buranského a sektářského hororu. Pár věcí mě pobavilo (hlavně v začátku - mapa, krvavej smajl, ranní kávička, pak ještě hillbilly kněz), celkově to ale mohla být větší prdel. Prostředek mě vyloženě nudil, hlavní prasečí trumf přijde až na úplný závěr.. Býval bych si přál víc akce a aby to nakonec nezapůsobila tak rozházeným dojmem. Žádný zázrak, žádný průser, prostě průměr. Ani uhrančivost, ani 'mnohem víc' jsem v tom nenašel. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tento film klame. Má 100 minút, no vražedný diviak sa mihne len na 20 sekúnd v úvode a potom v scénke s koňom. Inak skoro nič. Takže žiadne „diviačie Čeľuste v lese“ sa nekonajú, bacha na to! Naplno začne zviera plátnu dominovať až vo finále. Ani vtedy z neho však nevidíme viac, než detaily hlavy a nie celé telo. Oproti zvyšku filmu sú to ale hotové vizuálne diviačie orgie. Čudný zvrat strieda ešte čudnejší, postavy konajú v rozpore so svojou povahou, úmrtia sú čoraz zbytočnejšie. Keď do finále nabehol Afroameričan s katanou, vlastne ma to ani neprekvapilo. Skôr by ma prekvapilo, ak by nenabehol. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na začátku máte pocit, že sledujete další díl predátora v džungli. Slušivý les má ode mne hned dvě hvězdy! Stromy porostlé mechem, kapradiny, tráva, paprsky se prodírají záclonou z mlhy a na každém kroku je něco roztrhaného a vzduch je nasáklý chladnoucí krví. Jak jsem postupně pochopil, finta Vetřelec či Čelisti (potvoru neukážeme, ať se divák více bojí) byla zvolena z nedostatku peněz a ne jako umělecký záměr. Na druhou stranu tleskám, že v roce 2008 není potvora pixelová, nýbrž poctivě mechanická (i když chvílemi vzbuzovala místo hrůzy úsměv). Druhá půlka ale pěkně odsýpala, mrtvoly se vršily, vlastně většina nechutných buranů zařvala, takže standardní spokojenost. Jo a hippiesácké šťabajzny maj tu třetí hvězdu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu jsou použity písně Lese Claypoola, který ve filmu ztvárnil kazatele. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii a San Franciscu. (Terva)

Reklama

Reklama