Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysloužilý agent tajné služby Ben O'Connor využívá svých schopností k tomu, aby v Las Vegas získal v pokeru dost peněz na splnění svého dávného snu. A skutečně se mu podaří získat dost, aby si mohl v malém americkém městečku se svými dvěma nejlepšími kamarády otevřít blues&jazzový podnik. Když se k nim přidá také syn jejich kolegy, agent tajné služby D'Artagnan, věci se dají rychle do pohybu a zanedlouho patří jejich podnik k nejúspěšnějším v kraji. Úspěch ssebou ovšem přináší také řadu nepříjemné pozornosti, o kterou nikdo, tedy ani "mušketýři" nestojí. Zejména, když se objeví místní gangsterský bos, který se pokusí klub ovládnout a změnit v hráčské doupě. Zdá se neústupný a navíc má za sebou podporu zkorumpovaného šerifa. To ovšem netuší, s kým má tu čest. Velmi brzy se však o tom přesvědčí, protože trojice vysloužilců se společně s jejich mladým přítelem vydává do boje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

Dudlík si tentokrát sáhnul na samý dno a paradoxně i navzdory svým chatrným schpnostem je jedním ze dvou "herců", kteří se ve filmu objeví - zbytek spadá na úroveň velmi špatných ochotnicích výkonů - často i technicky velmi špatně zvládnutých. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Dudikoff proste nevedel, kedy skoncit, je lepsie odist na vrchole / do penzie napriklad/ nez takto rozkurvit karieru . 0 % ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Prachatý padouch, úplatný šerif a neuplatný vysloužilý agent. Primitivní, bezduché, směšné, urážející vkus a hlavně intelekt diváka. Anebo to v Americe skutečně tak všude chodí, a pak se režisérovi omlouvám. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vskutku odpočinkový nenáročný thriller, kde se Michael Dudikoff oprostil od tvrdých akčních hrdinů a vsadil spíše na dramatickou roli. Několik rvaček tu sice je, ale ničím nepřekvapí. Ryze akčních filmů koncem 90. let natočil vcelku dost, a tak se jedná o zásadní změnu. Příběh je nesmírně jednoduchý bez špetky originálního nápadu. Místy se děj zbytečně natahuje, což nahrává ohromné nudnosti. Televizní vyznění je zřejmé a tak se snímek hodí leda tak na nedělní odpoledne, kdy nijak neuškodí. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Nejsem fandou Michaela Dudikoffa , každý film, ve kterém hraje hlavní postavu má nějaký problém s tahem a nebudu to zbytečně okecávat, prostě tenhle film stojí za nic. Pár povedených momentů jsem postřehl, film není ani tolik o akci jako o dramatických sekvencích a to se mu vyplácí. - 3/10 - ()

aliajas 

všechny recenze uživatele

Úprimne, od Michaela Dudikoffa som čakala niečo lepšie. Omnoho lepšie.Jediný dôvod, prečo som dala 2* je ten, že film sa tempom dokonale prispôsobuje bluesovej atmosfére, ktorá je preň príznačná. Teoreticky skutočne nie je zlý, len je trochu... nudný a pomalý na môj vkus. Ale k dobru mu musím pripísať, že hoci tento druh hudby príliš v láske nemám, tu sa to celkom dalo počúvať. ()

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Dudikoff jako mnoho dalších osmdesátkových akčních hvězd,by se asi už neměl pouštět do větších akcí jako,je třeba tahle.Prostě špatné na celé čáře. ()

Reklama

Reklama