Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na špatném místě ve špatný čas... Dva mladíci, nadšení skateboardisti, se stanou svědky trojnásobné vraždy a k jejich smůle si jich všimnou i zabijáci. Začnou je pronásledovat a začíná divoký hon ulicemi Paříže, kde může každá chyba znamenat smrt... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

crha 

všechny recenze uživatele

Slovo hloupé nedokáže vystihnout o jakou demenci se jedná. Vzít jim ty skejty a vymlátit jim těma prknama zuby z držky, když nebyly schopni je zahodit a sundat si staré hadry, aby je apoň někdo nepoznal. Jinak vůbec nevím co bych řekl frajerce, kdybych si kupoval hulení a ona u toho dělala proces, jak kdyby u sebe měla dvacet kilo kedry a ještě mi pak řekla: "A bacha, je to fakt síla." To bych asi stál jak opařenej. "Jasně ty krávo, aby mě ten tvůj pochcanej shit nezabil." Kdyby mi bylo 12, tak se mi to možná líbí, ale takhle mě to akorát naštve, jaký jsou ti frantíci hrozní ocasi. ()

solid 

všechny recenze uživatele

NIc jsem nečekal, ale ani nic nedostal. Typický špatný francouzský akční scénář, který je prokládán typickou dobrou francouzskou akcí, tentokrát na skatech. Ale i tady bych řekl, že šlo vytěžit mnohem více. Celkově ta naivita, se kterou byl film natočen mě místy až zhnusila. Policajti střílejí do lidí a nic se nevyšetřuje, nemluvě o tom, že se netrefí. Recepční policajt má v osobním autě policejní vysílačku a v civilu nosí drsnou bouchačku. Drsná dealerka trávy má respekt všech v okolí, ale v reálu by ji první z těch černochů podřízl a převzal její klientelu. A tak bych ještě mohl pokračovat. Konec už jsem přetočil, protože už tam nemohl být nic překvapujícího. Takže proč relativně vysoké hodnocení? Kupodivu jsem se nenudil a při akci na boardech se i bavil. Možná mít i lepší titulky a kvalitu ripu, mohl být zážitek lepší, ale na 4 hvězdy by to asi stejně nebylo. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Samotná zápletka nie je zlá, aj keď nijakovsky originálna, ale akonáhle sú veci jasne dané, až na absolútny záver sa nič podstatné nedeje. Dvakrát sa mi pri tomto filme podarilo zaspať. Trhaná kamera je hnus. Miestami boli zasa tí pubišskí skejťáci tak oničom, že sm držal palce zabijáckym policajtom. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Jéžkovy voči, film o skejťácích pro skejťáky. Dvojka nesympatických pubescentů zdrhá uličkama na prknech s kolečkama. Ruce pryč, je to nuda, pokud nejste vyznavač tohoto druhu sportu. A navíc teda ten zmatek v hudbě. Chvíli hraje disko, chvíli nějakej hip hop pop, chvíli Cavalera, chybí fakt už jen Moravanka. Pfffrrrr... ()

camper 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě docela v pohodě. Až taková nuda, jak tady všude čtu to nebyla. Docela to i šlapalo, ikdyž jsem se asi 2x koukal, kdy už to zkončí. Rozsekal mě ale závěr. Ten, jakoby do filmu ani nepatřil. Byl tam zasazenej násilně, jako kdyby filmaři už nevěděli jak dál, tak se najednou rozhodli pro konec. Asi bych tenhle film nikomu nedoporučil. Radši. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od září do prosince 2007 v Paříži (Francie). (GASTON73)

Reklama

Reklama